Köpeği olan arkadaşlar!!!

Boxerın öyle rahat duracağını sanmıyorum.Bendede var boxer denedim misafirliğe götürmeyi yola bile çıkamadım.Aşırı hareketli :):p

Daha önce Boxer bende de vardı,gerçekten zor biraz,haklısınız,ama üstesinden gelinebiliniyor :)

Arkadaşlar, 3 tane zibidide bende var, genelde araçta taşırken bile bir rahatsızlık duyarım.

Hani canımız kanımız hayvanlar bunlar, çok sevdiğimiz varlıklar. Sırtımızda taşırken Allah korusun bir kaza yapsak, hayvanın üstüne düşsek, bize bişey olmasa o canparçalarımıza olsa, ne yaparız?

Fotoğrafı görünce bir an böyle düşündüm, içim ürperdi...

Kucağımıza kangurular gibi kese yaptırıp öyle mi gitsek ne yapsak:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşımda 30 kg lık kurt kırması war :) 2 kişi bınıyoruz motora köpeğide aramıza alıyoruz :) hızlanınca nasıl hosuna gıdıyor veledin bi görseniz :)
köpeği iyi tanıyan biriyle bu şekilde yol alabilirsin :D

benimde 3 tane var :) 2 alman kurdu 1 tane sibirya kurdu var alman kurdu dişi 1 yaşında erkek 9 aylık sibirya kurdu da erkek o da 6 aylık

eskiden schooter ım vardı benim köpekte yavruyken alıştırmıştım tuvaletini yapmaya çıkardıgımda bile gidip oturuyodu ayak koyulan araya =) yinede tehlikeli sadece sahile iniyorduk yola çıkarmıyordum. büyüyünce sığmaz oldu dana =)

bende de sibirya kurdu var ufakken scooterda önüme sığıyırdu ama artık malum arkadas 42 kg. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar