Köpeğe çarptım

Dün öğle saatlerinde köyden çarşıya doğru iniyodum. Her inişimde benim üzerime doğru atılan ve havlayarak tepki göstermek isteyen 8-9 aylık bi köpek vardı.(Sonuçta onun bölgesinden geçiyordum)İnerken yine karşıma çıktı. Yolumda giderken yine üstüme yürümeye yeltendi.Ben her zamanki gibi duracağını zannettim. Ama düşüncemde yanıldım. O köpek her zamanki adabını bozarak geri dönmek yerine önüme atladı ve bende durma mesafesi kalmadığı için köpeğe çarptım. Fazla hızlı gitmediğim için köpekte bende şanslıydım. Köpek sakat kalabilir yada ölebilirdi.Durdum ve köpek bağırmaya başlamıştı. Bir şeyi var mı diye yanına gideyim derken bağıra bağıra kaçmaya başladı. O sırada sahibi geldi. Olayı o da görmüş. Sıkıntısız koşan köpeğinin arkasında bir şeyi olsa böyle gidemezdi ,sorun yok dedi ve bende yoluma devam ettim.

.....

Benim köpeğim de herzaman benim peşimden gelir benim önüme geçmeye çalışır.Peşimi hiç bırakmaz. Zamanında abime kaza yaptırmış bir köpektir kendisi.Bu huyundan nasıl vazgeçirilir bilimiyorum, fikirlerinizi bekliyorum ?

Herkese iyi akşamlar ,motorsuz kalmayın :)

Hocam size de iyi akşamlar ve geçmiş olsun. Ciddi yaralanma ve hasar olmaması iyi.

Malesef bu konuda çok tartıştık farklı başlıklarda ama motosikletle kafayı bozmuş bir köpeğin nasıl uysallaştırılıp bu huyundan vazgeçireleceğini bilmiyorum ben de.

Konu hakkkında bilgim yokta :) ben ce en ıyısı durucan kopek gördünmü host kıst baktın olmuyo yan ayaklıgı ac ayakları kaldır cık motorun ustune :d

Sayın snappy 'mize sorsak elbet bir cevap verecektir :)

Motosikleti
600RR
çarpan çarpana:mrgreen: dernek kuruyorum isteyen gelsin:queen:

Sakın durma, duran bi kardeşimizin bacağının fotoğrafı hala gözümün önünde, burda boş beleş konuşanları dinlemiş kendisi durmuş tabii durur durmaz hayvan yakalamış bacaktan dişleri geçirmiş, gerisi hem can acısı hem kuduz iğneleri.....

O köpeğin sahibi sana hiç bi halt diyemez zaten sen köpeğini bağlayamıyorsan ve bu köpeğin başkalarına kaza yaptırdığı ortadayken hala böyle gevşek gevşek gezebiliyorsan güzel de bi dayağı hak etmişsindir zaten.

Köpek konusuna gelirsek için rahat olsun o köpek bi daha sittin sene senin yanına gelmez senin motorunun sesini tanıyor artık ve gerçek güç sahibi kim onu da öğrendi. Hayvanlar kendilerinden güçlü başka bir hayvana gider yapmazlar (sürü haricinde) senin motorun şuan ona göre alpha tabir edilen ortamın en güçlüsü bunu iyi görmüştür o yaşadığı acıyla ama tekrar ediyorum o köpeğin sahibi olacak hayvanoğlu hayvan yüzünden sakat kalamz inşallah köpek, sonuçta o da içgüdülerini takip eden bir canlı hiç bir suçu yok, suç onu ortalığa başıboş bırakanda.

çarpan çarpana:mrgreen: dernek kuruyorum isteyen gelsin:queen:
öldürmek şart mı sakat bırakmak yetiyor mu :)
iyice .okunu çıkardık yeter
köpeğe karşı durulur mu durulmaz mı konusu tekrardan alevlenir ben böyle durumlarda durarak cevap veriyorum gazlayarak kaçtığım da oldu o gün bir tümseğe girdim hızlandığım ve köpek korkusundan dolayı motorun üzerinden uçuyordum neredeyse hangisi daha tehlikeli sen karar ver

yaklasirken biraz hız düşür hart hurt falan yap bide redline korkutup mesafe açınca ufak ufak devam

Super Moderator
Canı yandıysa bir daha atılmaz, yarın bir test et sonucu da paylaş.:)

Çoktan test ettim , daha evin bahçesinden dışarı çıkamıyo.

Motosiklet üzerinde her cins köpekle karşılaştım onlardan sıkıntı yok.

Benim asıl sorunum benim sahip olduğum köpek .Kontak sesini duyunca 30 metre ilerde gideceğim yolda beni bekliyo (Bana yetişemeyeceğini biliyo) Bu yüzden zincire bağlamdan motosikletle evden ayrılamıyorum. Motorun sesinide ezberlemiş. Ben eve gelirken 200 metre mesafede beni bekliyo. Arkadaşlarım gelip gidiyo hiçbirinin motosikletine bu şekil tepki göstermiyo. Buna ne çare bulabiliriz ? :)(Şiddet çare değil)

Köpek görünce durmayın arkadaşlar.Basın gaza gitsin.Eğer kendini tekerin önüne atacak kadar aptalsa yapacak bişey yok.Kaldı ki genelde paralel takip edip , sizi kovalayıp geri dönerler.Ayrıca artislik yapan köpekler.Durduk yere bize saldırmaya kalkan onlar.Bilerek köpeğe çarpmak doğru değil ama biz durduk yere köpeklere bulaşmıyoruz.Onlar bize bulaşıyo.Çarpsam da vicdanım rahat olur.Çünkü üzerime saldıran kendisi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar