Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Demek ki orada da aynıymış.Sakarya'da Maltepe dolmuşlarında çirkin,zevksiz mavi ışıklar dolu,aynen bu şekilde dolmuşun içi.Bildiğiniz ayyaş mekanı havası.Tarz böyle aga.
dedim ki bizim delici ss takımından biri minibüse ortadan daldı
mevzu başkaymış
100w rms ile ufak çaplı bir konser verilir, 20.000 rms interneyşıl bir yayına denk düşer sanırım, zaten o debi ile minibüs yarılır, kopar
sonuç: başlık doğrudur
Antalyada ne guzel. Toplu tasima dolmuslarina dahi standart geldi. Adam fabrika cikisi radyo yu dahi degistiremiyor. Istanbulda bu sekilde toplu tasima hizmeti verilmesi sacmalik. Sahsi aracin olsa ne halin var ise gorsun de, kamu hizmeti yapiyor bu adam.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Metallica falan stadyum konserine geldiğinde haberi olsaydı yüzlerce hoparlör/amfiyi kurmaya uğraşmazlardı. Hem tırlar dolusu ekipmana da gerek yok. 5-10 tane minibüs koydular mı stadyumdaki ses sisteminden bile fazla oluyor.
Bir de 20.000 w ses sistemini çalıştırmak için minibüsün üzerine yıldırım düşmesini mi bekliyor, yoksa tramvay hattında mı çalışıyor?
20000W rms güç için araç üzerinde en az 25Kw lık alternatör olmalıdır(veya 2000 Amper lik Aküde olsa olur.) ki bu durumda aracın minibüz değil panel van veya kamyonet olması lazım o ekipmanı taşımak için Kondansatör kapasitör falan bir işe yaramaz rms güç den bahsediyoruz. BU tür konuları yazan arkadaşlar fena halde araç sahibinin dolduruşuna gelmiş ya da Okan abilerinin aynı zamanda Elektrik elektronik mühendisi olduğunu (mesleğe ses sistemleri kurarak başlamış olduğumuda unutmamak lazım) unutarak sallamış olduklarını düşünüyorum.
Sabah sabah beni güldürdünüz Allahta sizleri güldürsün emi