konya'dan selamlar

sitenizde dolaştım cok hoşuma gitti. Ylmzzz nin tavsiyesiyle geldim.motoru ve motorcuları seviyorum ve destekliyorum.:cat:

Melih227 Sitemize ve aramıza hoşgeldin dostum. Konya yazısını görünce hemen aklıma geldi geçen yazın motosikletle Antalyaya giderken konyadada Mevlana'ya ugrasmıstık bu yazda böyle bir şey düşünürmüyüüüzz ? Ee düşünürüzz ozaman

just_life' Alıntı:
Melih227 Sitemize ve aramıza hoşgeldin dostum. Konya yazısını görünce hemen aklıma geldi geçen yazın motosikletle Antalyaya giderken konyadada Mevlana'ya ugrasmıstık bu yazda böyle bir şey düşünürmüyüüüzz ? Ee düşünürüzz ozaman

her zaman bekleriz Konyaya arkadaşlar. buyrun gelin :) ama habersiz gelmeyin mahcup olmayalım :rendeer:

way ortaağım hoşgeldin aramıza :rendeer: gözüm yollarda aklım virajlarda kaldı walla. yavaş yavaş konyalılar artıyor :)

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun...

aramıza hoşgeldin kara melihim :rendeer: ekip tamamlanıyor. yakında biz de konyada sesimizi duyuracağız :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Evet ya artık bi MT konya grubuda olsun da sizdende resim gezi yazıları alalım ....
Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak yaaa bu adamın da aklını çelmiş bu yılmazz.yaw ben ne diyom kardeşim dikkat edin bu adama :queen: bak bi gün gider sizin resminizi koyarsa sitenin birine şaşırmayın :queen:
ha unutmadan hoşgeldin .

hoşgeldin...
ben gruplara mruplara girmem. motorumun arkasına şöyle yazacam: "yalnız ankaralı" muhahahaha. şaka şaka, fırsat bulsam katılacam bizimkilerin toplantısına da fırsat yok.

Ozi

Hoşgeldin

Hoşgeldin ortağım, daha bugün konyadaydım.Malum ögrenciyiz havalar ısınsın "Gez Konyayı Gör Dünyayı" olayına gireriz:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
crazy_devil' Alıntı:
bak yaaa bu adamın da aklını çelmiş bu yılmazz.yaw ben ne diyom kardeşim dikkat edin bu adama :queen: bak bi gün gider sizin resminizi koyarsa sitenin birine şaşırmayın :queen:
ha unutmadan hoşgeldin .

yav crazy_devil bırak peşimi :queen: resimlerini koydum bile artık çok geç :mrgreen:

bu yılmaz varya çok tehlikeli herkesin aklını çelmiş olmaz bu kadarda ya:queen: :queen:

motosport' Alıntı:
bu yılmaz varya çok tehlikeli herkesin aklını çelmiş olmaz bu kadarda ya:queen: :queen:

motosport senin aklını kim çeldi bakiiim:queen:
bırakın peşimi artık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar