konyadan selamlar

arkadaslar herkese selam.siteyi 2 3 aydır takıp ediodum ama uye olmak bugune nasıp oldu.konyada oturuorum 19 yasındaım.ama malesef motorum yok.
motorsuz motorcumu olurmus yaf demeın yok işte :) şu ossyi bi atlatalımda ninja 250R dusunuorum inş...

aramıza hoşgeldin. bende aynı kardeşim öss yüzünden bende alamadım unutmadan bende konya akşehirliyim. tekrar hoşgeldin aramıza. kalıcı olman dileği ile.

hoŞ geldin aramıza kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle..isteğin motora inşallah en yakın zamanda kavuşursun.kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle bu arada sınavda da başarılar!!

Hoşgeldiinnn 25or iyi seçim olur bende düşünüyorum ama şöyle işime başlayım emekliye yakın zamanlarda anca alabilirim heralde:queen:

selam arkadaşlar dağa önceleri arabalara olan merakımdan ötürü bir türlü motorla tanışamamıştım son verdiğim bataktan sonra araba almaya gücüm kalmadığı için bende bi motor aldım mondial zat 150 ilk başladığımda çok ürkütücü geldi bana ama trafikte tecrubem olduğu için çabuk kavradım motor kullanmayı şimdi çok seviyorum araba bi yana motor zevki bambaşka yalnız bugün çok tehlikeli bi olay yaşadım 70 80 km hızla giderken önümde aracın aniden fren yapmasıyla bende mecburi fren yaptım fakat ön freni disk olan zat 150 kilitlerken arka da kapmana bi işlev görmediğinden olsa gerekki motoru az kaldı takla attırıyordu bu konuda arka frenler hakkında bi bilgisi bi tavsiyesi olan varsa yazarsa çok sevinirim zor toparladım çünki epey bi titretti beni saygılar herkeze kazasız belasız yolculuklar dilerim

hosgeldin dostm.. umarim oss de basarili olursn ve kisa zamandada motoruna kavusursun..

arkadaslar hepınıze cok cok tşkkr ediyorum.motorlara cok tatktım bu aralar yazın gelmesıyle.oss stresını bılırsınız cok kotu oluor ıyı dıleklerınızden dolayı hepınıze tekrar tşkkr ediroum.ve cok cok hoşgördum diorum...:)

aramıza hoşşgeldin General :) Bunun okunuşu Cenırıl mı oLuyo :)

Hadi bakalım :) General olsun :) Bi daha Hoşşgeldin :) Biraz daha aktif bir üye olman gerekiyoo sanki :cherry:

ddh

hoşgeldin kardeş şehirlerimiz komuş sayılır bende karaman dayım yakınız yani canın sıkıldı mı bin gel otobüse karamanı gezdireyim sana

hoşgeldin kardeş şehirlerimiz komuş sayılır bende karaman dayım yakınız yani canın sıkıldı mı bin gel otobüse karamanı gezdireyim sana

:p:p kardeş ben kendım karamanlıyım zaten :) karaman ermenek :) her yaz karamandayım ben karaman kucuk sen gel konyaya ben gezdıreyım sana konyayı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar