Konya'dan Merhaba

İsmim Muammer, 24 yaşında Selçuk Üniversitesi'nde Makina Mühendisliği uzatmalı öğrenciyim ve Konya 3.Organize sanayide çalışmaktayım. Allah nasip ederse ben ve bir yakın arkadaşım, bu hafta içinde Pulsar ns200'lerimize kavuşup aranıza katılmayı planlıyoruz.
Aylardır arka planda sıkı takipçiniz olarak forumda geçen herşeyi yakından takip ederken, bir yerden başlamak gerek diyerek tanışma kısmına attım kendimi..
Saygılar.

:king:

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz Muammer bey...Hayırlısıyla istediğiniz motosiklete kavuşmanız dileğiyle...Konyadan 28 yıllık Murat.

Hayırlı olsun. Pulsar güzel maşallah. Motosiklet de uzatmalı talebe de candır ya hu!

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

Haftasonu 3 arkadaş Hüyük Beyşehir taraflarını dolaştık. Motosiklet değişimi de yaptık. Pulsar denedim bu vesile ile. Pire gibi maşallah. Acık koltuk sert geldi. Koltuk bir modifikasyonla azıcık yumuşatılırsa bak keyfe o zaman.

hoşgeldiniz:thumleft: kazasız belasız kavuşmak nasip olur, İnşaallah :)
okudugun unv./bolumu nasıl acaba ?

hosgeldiniz bende yuksek lisans öğrencisiyim salı günleri tüm gün kampusteyim. Bosnada pulsarlar artmaya başladı iyice :)

tekrardan hoşbuldum, teşekkürler :)

Bülüm nasıl derken ? Güzel ama özveri ve gayret istediğinden benim için zor oluyor.

İnşaatta da bir arkadaşımız var pulsarcı. Kampüs içinde de gözüme çarpanlar oluyor ki beni de gaza getirdiler çok şükür:).

Merhaba. 26 yaşındayım Motoru alalı 3 gün oldu. 2. organizede çalışıyorum. Pulsara para yetmedi boxer aldım :) seneye kadar idare etsin. bunu kardeşime verip pulsar alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar