konyadan Ahmet, ben de üyeyim artık

konyalıların sayısı arkadaşlarımın sayesinde artıyor ve artacak inşallah :)
ylmzzz,motosport,melih277,racing_team arkadaşlarım.
şu anda da beraberiz zaten. beni de siteye üye olmak için ikna ettiler. herkese merhaba...:rendeer: :rendeer:

Ahmet bunlar bizi üye yaptırdılar. bakalım ne olacak :mrgreen: neyse sen de hoşgeldin aramıza. bi sen eksiktin şimdi tam oldu :queen:

madem başlık açmışın ben de hoşgeldin diyeyim. burda da karşıma çıktınız helal olsun size :pr:

ahmet ben sana gel dedim mi? :queen: şaka şaka hoşgeldin :bounce:

Hoş geldin Ahmet kardeşim... Hemşehriniz Mevlana da zaten "Ne olursan ol gel" demiyor mu... Motorun olsa da gel, olmasa da gel... Tekrar hoşgeldin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin birader

hoşgeldin yalnız dikkat bence buraya bi gelen kolay kolay gidemez.şahsen ben sevdim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin iyi yaptın da,bu yılmaz varyaaaaaa aman diyim aman:pr: valla iyiki bu siteye üye yapmış aman diyim dikkat et,bu insanları şeker verip kandırıyo :cherry: sonra da tuhaf tuhaf sitelere üye yapıyo :queen:

crazy_devil' Alıntı:
Hoşgeldin iyi yaptın da,bu yılmaz varyaaaaaa aman diyim aman:pr: valla iyiki bu siteye üye yapmış aman diyim dikkat et,bu insanları şeker verip kandırıyo :cherry: sonra da tuhaf tuhaf sitelere üye yapıyo :queen:

lütfen şahsi görüşlerinizi yansıtmayalım. adımızı çıkartacaksınız :queen:
kötü emellerime bunları da alet ettim :queen: :queen:
yav crazy_devil alınterime saygı göster :cherry:

:cat: :cat: :cat:

aman adımız çıkmasında dokuza inmez sonra sekize söleyim bak crazy_devil de haklı bi yönden yılmaz tehlikeli adam dikkatli olun:queen:

adımız çıkmış bi kere inmesini de beklemiyoz ama bu kadar da olmaz ki yaww:queen: motosport hasta etme adamı. ben sana mahallede sorarım :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar