konyada 2010 cbr 125 çalındı hrc renkli yardım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam bilgi ver biraz nerde nasıl buldun. çok sevindim senin adına.Hadi hayırlısı kazasız belasız.

Bi arkadaş sayesinde buldum.bi kenarda bırakmışlar anahtarı üstünde benzini bitmiş vaziyette oda söyledi bana aldım çizik dahi yok....

hadi gözün aydın kardeşim. Güle güle kullan bi ara gezi yapalım. Konya grubu olarak.

çok şükür kavuşturana allah insanı böyle sevindiriyor işte ilk önce eşşeğini kaybettiriyor sonra bulduruyor buna şükür bundan sonra daha dikkatli olursun umarım anahtarada büyük bir dikkat çeken anahtarlık tak sağda solda unutmasın :)

Bi arkadaş sayesinde buldum.bi kenarda bırakmışlar anahtarı üstünde benzini bitmiş vaziyette oda söyledi bana aldım çizik dahi yok....
Geçmiş olsun ama anahtarı nasıl üzerinde. Yeni anahtarmı yaptırmışlar. Yoksa siz anahtarını üzerindemi unuttunuz..

Geçmiş olsun ama anahtarı nasıl üzerinde. Yeni anahtarmı yaptırmışlar. Yoksa siz anahtarını üzerindemi unuttunuz..

Arkadaş anahtarı üstünde unutup motorun başından ayrılıyor 10 dk. Ve geldiğinde motorun yerinde yeller esiyor. Neyseki buldu.

geçmiş olsun kardeş üzücü bir durum:salut: hangi mahalledesin bilmiyorum ama bazen böyle vakalarda amaçları çalıp satmak değil de benzin bitene kadar gezip bittiği yerde bırakıp kaçıyorlar umarım öyle bişeydir de benzini bitirip bırakır şerefsizler.. Konyada kolay kolay satamazlar merak etme zaten üç beş motorcu var onlarda birbirini tanır..

:cat::cat::rendeer::rendeer:

çok şanslıymışsınız sadece gezip bırakmışlar motoru
geçmiş olsun

bende bir konyalı olarak motorunu bulmana çok sevindim hayırlı uğurlu olsun tekrar
ama konyada motorunun çalınmasınada çok üzülmüştüm mevlana torunu olarak ne hallere düştük ama demekki niyetleri sadece gezmek imiş belkide aklı başında olmayan bir genç deli kanlı bir hevesle aldı motoru gezdi bıraktı bunada şükür demekten başka bir şey diyemiyorum tekrar geçmiş olsun ama nereden nerelere geldik baksana adamlar motoru çalmak için üzerinde anahtarını koyman yetiyor inşallah başka kimsenin başına böyle durumlar gelmez,,,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar