[Konya - MT]

endurocu olmazsanız yalan olur tabı olacaktı hepınızde enduro yada crooss görecektın sen

yok ben yaşıyom wallah

sonunda o-game i de geri aldım :) mutluyum

530261 ( toplam 6530 oyuncu içinde 101. siradasin )

Son düzenleme:
waaw abi 500k puan yapmışın!! maşallah diyeyim:p ben de oynadım bir zamanlar abi 200k puan vardı cins oplardan birisi ceza verdi 2033 yılına kadar ceza aldım :mrgreen: iyi akşamlar!!

red

arkadaslar slm lar istanbuldan merhaba ya artık okula geldik memlekete elvada dedik ve motorsikletime...

yagını degistirdim , bütün parcaları dikkatlice yıkadım üstünü örttüm garaja koydum bıraktım memlekette...

bu arada forma ne olmus böyle yaz bitti forumda bitmis ...

grsrz arkadaslar...:)

arkadaslar slm lar istanbuldan merhaba ya artık okula geldik memlekete elvada dedik ve motorsikletime...

yagını degistirdim , bütün parcaları dikkatlice yıkadım üstünü örttüm garaja koydum bıraktım memlekette...

bu arada forma ne olmus böyle yaz bitti forumda bitmis ...

grsrz arkadaslar...:)

dostum şimdiden yaz gelse tekrar diye düşünmeye başladım. ne güzel bir yaz geçti gitti:pale:

ben motoru daha kaldırmadım. havalar buz gibi oluncaya kadar sürerim:) fakat toplu geziler artık olmaz gibime geliyor.

bu arada benim motor 10080km de. 10 bin km yi geçtim sonunda:) beraber nice km lere inşallah:) :cat:

herkeslere selam olsun...
ylmzzz bravoo sana, ben daha 1153 km anca yapabildim gerçi yeni sayılırız daha bu alemde :( bende kararlıyım kar düşenedek sürecegim. ehliyeti bi alayım ayın 14 dunde.
HA YA SORSAM SINAV YERİNİ :

MAREŞAL MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU

BEYHEKİM MH. SULTAN CEM CD. ZİNDANKALE MEVKİİ (42040) SELÇUKLU/KONYA

benim sınava girdiğim yer orası ya sana yardımcı olurdum ama ozaman bende sınavda olcam

yılmaz sen iyi anlıyon bu adres işlerinden selçuklu lisesi nerde ya adres madres yok eski özkaymak petrolün ordaymış doorumu

ylmzzz kardeş saolasın . anıtı bulurum. RAPTOR666 kardeş sanada başarılar dilerim . konya mt hep var olsun ....!

sağolasın murdaw nasıl geçti sınavın

benim trafik 80-90 arası falan olur motorda sanırım 96-100 falan olcak ilk yardıma girmiyomuşum modelden bööle

RAPTOR666 hayırlı olsun bakalım ehliyetin şimdiden ozaman.
benim sınav 15 dakika surdu çıkartmadılar 45 dakika . benim c ehliyetim var dı zaten o yuzden sadece motordan 20 soru vardı kitapçıkta cözdüm iş bitti ...
!...darısı butun ehliyetsizlerin ....!

hayırlı olsun abi ehliyetleriniz!! murdaw ve serkan abi!! darısı başımıza.. daha 1 bucuk yılım olsa da.. :pr:

OĞUZ KAĞAN saol umarım seninde olur. çorbacılara para kaptırmaktansa o paraya benzin alırız daha çok gezeriz ...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar