[Konya - MT]

bu olay kimin basına geldiyse gecmis olsun:rendeer:

kurallar konusunda ben fasla bir sey bilmiyorum ama mesela tecrübeli sürücülerden birisi en önde digeride en arkada gidebilir böylece bizim gibi cömezlerde kaybolmayız:queen:

ben önde gidiyorum genelde. fazıl abi de en arkada geliyor. aramızda tecrübeliyim diyen varsa yer değiştiririz sorun değil tabi. maksat birilerinin bunu yapması. tabi önde giden kişi gidilecek yolu bilmeli keskin virajlarda arkadan gelenleri yavaşlatmalı vs.vs.vs. en arkadan gelene daha zor görevler düşüyor : grubu toplamak, grupta eksik var mı izlemek... kısacası herkesi gözetlemek.

aslında bunlar konuşulmuştu tek sıra gidiyorduk ama yeni gelen arkadaşların haberi olmamış tabi.

Konya-mt Artçisi

yılmaz abı petrole gıren arkadasta motoru kaydırmıs obur arkadasta serkan abıyle bızım onumuzde gıderken topraga kaptırdı oda dustu motor yola fılan cıktı bıze deyıyordu kı serkan abının tecrubesıyle :cat: atlattık yoksa bızde ucuyoduk :pr: burdan benı tum gun arkasında tasıyan serkan abıye,benı konya-mt ıle tanıstıran yılmaz abıye (artıst) ve tum konya-mt abılerıme cok tesekkur ederım.onların sayesınde 2 pazarım cok guzel gectı.
YAŞASIN KONYA-MT :cat:

yılmaz abı ya su pıknıkte cekındıgımız fotografları koysan ıyı olur aslında senın fotografı koysan yeter yaaa:wiinkk: hanı su agac altında,elınde 1 ekmek ve onunde 1 cay bardagı kola ve en onemlısı o kucuk emrah bakısları off offf :queen: :queen: :queen:

red

yılmaz resimleri bekliyoruz özellikle emrenin söyledigi resimleri:cherry:

hiç resim çekinmedik ki:cherry: rezil mi etceksiniz yav beni aleme:p

ben de burdan takla atan atmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. çay bardağıyla kola içtik duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum:queen:

bu arada emre rica ederiz :wiinkk:

nedemek emre rica ettik tabi sende bizim bi üyemizsin icabında tüm gün diil tüm hafta taşırız arkamızda sen korkma yeter :)

Konya-mt Artçisi

ya abılerım ne rıcası yaa!
2 pazardır ben ruyadayım yaa.boyle durduguma bakmayın.:cherry:
sevıncten ıcım ıcımı yıyıyor. . .
motosıklete bınmek,grup halınde motosıkletle gezmek,evıme motosıkletle gelmek bunlar benım sadece ruyalarımda gordugum gercek hayatta dusunsem hayalperestlıkten farklı seyler deıldı.:salut: sızler benım ruyalarımı gerceklestırdınız.hepınıze cok tesekkur ederım.:rendeer:

bu arada yılmaz abı fotografları unuttuk sanma :cherry:

red

yılmaz kardesim bu hafta gezi yok mu ya _?

emre iyice istahımızı kabarttı rüya flan diyerek diyecektim ama bu pazar oruc baslıyo... ve sezonda bitiyor sanırım sizde gezi sesonunu kapattınız...:)

yılmaz kardesim bu hafta gezi yok mu ya _?

emre iyice istahımızı kabarttı rüya flan diyerek diyecektim ama bu pazar oruc baslıyo... ve sezonda bitiyor sanırım sizde gezi sesonunu kapattınız...:)

walla ben gezi sezonunu kapatmam. grup gezisi yapılmaz ama ben her pazar gezerim:cherry:

yemek değil gezmek isteyenler varsa ramazanda da görüşürüz sorun değil:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
harikasınız konya mt allah muhapetinizi artırsın eskişehir mt den selamlar.izmir mt nin yıdönümü parti resimlerini gördünüzmü

Konyaa Nasilsiniz Yaa Bak Beni Untmayin Yakinda Gelecem Araniza Ok?:):):) Herkese Selam Ve Sevgiler

Selamlar
Ben Konya'dan Ali İhsan
Bugün aranıza katıldım.
Herkese kazasız sürüşler dilerim...

merhaba ümmet abi.KONYA-MT dende ESKİŞEHİR-MT ye selamlar.hepınıze kazasız surusler.:)
ressam_01 senıde beklerız aramıza.kazasız surusler.:)

talebe77 sende aramıza hosgeldın :rendeer: kalıcı olman dılegıyle

red

harikasınız konya mt allah muhapetinizi artırsın eskişehir mt den selamlar.izmir mt nin yıdönümü parti resimlerini gördünüzmü

tesekkürler ümmet abi yaptıgın gezileri ilgi ile takip ediyoruz ve seninle gurur duyuyoruz...:cat:

ressem selamlar bekleriz :)

talebe 77 aramıza hosgeldin:rendeer:

Tekrar selamlar
125 ZN yi yeni aldım
plakası çıkmadı daha ama biniyorum ben gene de
Büsan'da çalışıyorum.
Ayrıca özel bi bilgisayar kursunda autocad ve işletmenlik dersleri veriyorum.
Ayrıca S.Ü. Fars Dili ve Edebiyatı'nda yüksek lisansa başladım bu sene.
Öyle acayip bi adamım işte
Sizlerle tanışıp programlarınıza katılmak isterim

Tekrar selamlar
125 ZN yi yeni aldım
plakası çıkmadı daha ama biniyorum ben gene de
Büsan'da çalışıyorum.
Ayrıca özel bi bilgisayar kursunda autocad ve işletmenlik dersleri veriyorum.
Ayrıca S.Ü. Fars Dili ve Edebiyatı'nda yüksek lisansa başladım bu sene.
Öyle acayip bi adamım işte
Sizlerle tanışıp programlarınıza katılmak isterim

ben de selçuk inşaat mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim. dolayısıyla autocad kullanıyoruz tabi:)

bir gün tanışırız umarım:cat:

talebe 2-3 hafta önce keşfetseydin keşke bizi ama havalar güzel olduğu sürece gezilerimiz olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar