[Konya - MT]

saol bilgi için

evet karbütora benzin gelmemiş bir kaç gaz cevirip bıraktıktan sonra calışması lasımdı ama yağmur vardı diyorsun bujide ıslanmış olabilir bence büyük geçmiş olsun.

:cherry: zx12r kardeş bir daha başıma gelirse sayenizde daha mantıklı davranacagım motora:cherry:
Beenzininiz hiç bitmesin :queen:

serkan abi naptın ya sen:queen: aile var aile :cherry: hadin havuza gidiyoz gençlik

valla bu havuz partisine de gidemedim :8 ne sansmıs beah

merak etme mehmet. serkan abi ve fazıl abi de ayrı takıldılar. biz mahallecek gittik havuza. bundan sonra organize yok. yapıyoruz gelen yok. ayrıca gelemiyorum diye sadece fırat haber etti. onun da ekzozun da sorun çıkmış.

organizasyon gezi filan yok. söz verip gelmeyenler son anda vazgeçenler telefon edip haber vermeyenler.... benim bu işten bir karım yok ki uğraşıyım.

siz gezinizi yapın dolaşın ama beni katmayın işin içine. kararım da ciddiyim ve kararımı değiştirmicem. biz mahallecek de geziyorduk Konya Mt olduk yine mahallecek geziyoruz.

internet motorcusu olarak devam edelim...:pr:

Ayip Ettininz Ben Burda Neyim Bende Ereğlidenim Bişey Soracağim Benim Motor Bisan Paisific 125 2 Kişi Ile Sakin Bi Devirde 70 Km Hizla Konyaya Hiç Durmadan Gitsem Bişey Olmaz Dimi????

merak etme mehmet. serkan abi ve fazıl abi de ayrı takıldılar. biz mahallecek gittik havuza. bundan sonra organize yok. yapıyoruz gelen yok. ayrıca gelemiyorum diye sadece fırat haber etti. onun da ekzozun da sorun çıkmış.

organizasyon gezi filan yok. söz verip gelmeyenler son anda vazgeçenler telefon edip haber vermeyenler.... benim bu işten bir karım yok ki uğraşıyım.

siz gezinizi yapın dolaşın ama beni katmayın işin içine. kararım da ciddiyim ve kararımı değiştirmicem. biz mahallecek de geziyorduk Konya Mt olduk yine mahallecek geziyoruz.

Arkadaşlar bazı nedenlerden dolayı bu siteye yazmama kararı almıştım. Net ortamında olmasamda, yapılan bütün etkinliklere katıldım. Siz değerli kardeşlerimin yazdıklarını okuyunca dayanamadım.

Motosikletimiz olsun olmasın, markası, tipi fiyatı ne olursa olsun, hepimiz bir amacı; Aynı havayı soluduğumuz şehirde hep beraber güzel etkinliklere imza atmak ve yeni insanlar tanıyıp dostluklar kurmak. Sizlerle tanıştığım zaman içerisinde bunun aksine bir hareket ve tavırla karşılaşmadım ve bundan sonrada karşılaşacağımı sanmıyorum.

Cumartesi günü geçte olsa sizlerle görüştük. Serkanda bizim bir kardeşimiz dostumuz, 4-5 saat motorunun tamiri ile uğraşıldı ve başında bekledik. Evimde misafir olduğu halde evime gitmedim, hafta sonlarını ailemle geçirme gibi bir seçeneğim olduğu halde sizlerle birlikte olmayı tercih ettim. Bir tek bu pazar yapılan havuz organizasyonuna katılmadım. Onun yerine Serkan ile birlikte dağlarda kros yaptık. Sizler havuzdan çıktınız, bizde dağdan ancak inebildik ve yine görüştük.

Aşağı yukarı hepimizin altında iyide olsa kötüde olsa bir motosiklet var, Allah olmayanlarada gönüllerinden geçeni versin. Yılmaz haklı olarak kimsenin organizasyonlara katılmadığından şikayet ediyor. Buraya gelen gelmeyen herkes biliyor ki! Konya grubu pazar günleri küçük, büyük mutlaka bir etkinlik düzenliyor.

Birileri benim motorum küçük ben gelemem der, birileri benim haberim olmuyor der, birileri motorum yok der.

Motorum küçük ben gelemem diyenler. Yola cıktığımızda hiç birbirimizi bıraktık mı? 20 km hızla bile olsa beraber yola çıkıp beraber dönmedik mi?

Haberim olmuyor diyenler. Bu gruptan birinin mutlaka cep telefonu vardır, arayıp sordun mu? Hepinizi tek tek aramamızı mı bekliyorsunuz? Gelip forumları takip ettiniz mi?

Motorum yok diyenler. Siz etkinliklere geldinizde sizi almadık mı? Motorumuza mı bindirmedik? Motoru olmayanlar gelmesin mi dedik?

Ne motosiklet, ne otomobil hava atma aracı değildir. Allah bugün sana verir yarın bana verir. Aramızda 100 cc motosikleti olupta 1000 cc motosiklet almaya gücü yetenlerde var, 50 cc mobilet e binip arabası olanlarda var. Kimse kullandığı motosikletten dolayı kimseyi küçümseme hakkına sahip değildir, böyle bir şey olamayacağı gibi, olursa da bu motosiklet kardeşliği değildir.

Ve Yılmaz kardeşim, bugün 5 kişi olur yarın 50, bugün 50 kişi olur yarın 5.
Sen bildiğin yoldan gitmeye devam et, hiçbirimizin birbirimizden menfaati yok, olamazda. Gelen gelir gelmeyene Allah selamet versin. Canını sıkmaya değmez.

Hani senin bir sloganın vardı. Tüm motorcular kardeştir. Bizler kardeşiz.
4 saatlik dağ gezisi yollarımızı ayıramaz. Bütün yollar yüreklerimizde birleşsin.

Mutlu ve sevgiyle kalın.

yani ylmzzz anlıyorum senin derdini bizde elimizden geldiği kadarıyla haftaiçi demedik hafta sonu demedik cıkar gözetmeksizin daima yanınızda olmaya calıştık işten izin alıpta toplantılara geldim yağmurun altınd a ıslanaraktan eve döndük hiç sikayet etmedim niye bu gruba sınavla girmedik ki kardeş tamamen kendi isteğimiz üzerine geldik istemeyen varsa şikayet varsa kimseyi tutmayız arkadaş

ayrıca ben kendi adıma konusuyorum kimse üstüne alınmasın ben eleman olarak calışan bir kişiyim hafta içi belli bir saatten önce gelip görev yerimi bırakmam mümkün deil saat 21:00 dediniz 5-10 dakika geçmesine ragmen geldim niye kendime göre ciddiyetlerim var gelinecek denmişse gelirim kış mevsimi geldiğinde ben bu saatlede bile gelemeyecem . pazar günü belli bir saatten önce gelmem bizim ev öyle bahce işleri oluyor sabah yemek varsa gidip gelip işe koyuluyoruz ama söz verildi diye ben hızlı hızlı yapıp gerekirse izin alıp geliyorum bu benim zoruma gitmiyor. ama gelecem arkadaş deipte gelmemezlik yapmıyorum bu havuz olayını söyledim size hem meramda hem evliyada arkadaşlar benim yarın sünnet var ben gelemem ama gelecek olursam oraya (carsıda deilde havuzda buluşalım dediniz) gelirim dedim hatta sen dedinki saat 3 ü gecse bile gelebilirsin biz ordayız dedin. ben çıkamadım kendi düğünümüz mutlak yapman gereken bir iş oluyor. ctesi günü murat ne dedi haftaya düğünümüz var gelin dedi bizde okey dedik ölüm haricinde mutlaka gelecez motorlu veya motorsuz

ha ben senle ilk tanısmaya basladığmızdan bu yana ne dedin kaç kişiyiz daha tam olarak bir araya gelemedik dedin bende ne dedim hiç önemli deil kardeş biz yeteriz yağmurda camurda olsa sorun deil ben gelirim beraberiz dedik.

ben son olarak söylüyorum ben buyum söz ağızdan bir seferde cıkar engin denizler gibi ol ufak camurlarla bulanma hafta içi telefonlarırız mesajlaşırız msnden konusabiliriz gelen gelir gelmeyen gelmez yaa nye sıkıntı yapıyorsun kendine zorla kolundan tututp getirtemessin ki kimseyi

ufak adetli gezilerden büyük keyif cıkartmalısın düğünüm olmasayı bir kişi daha fazla olacaktınız sanki bugüne kadar ki gezilerinde hep 10 kişiden fazlaymışız gibi...

:rendeer: moral bozmak yok :rendeer:

BİSANCI_42;398373' Alıntı:
Ayip Ettininz Ben Burda Neyim Bende Ereğlidenim Bişey Soracağim Benim Motor Bisan Paisific 125 2 Kişi Ile Sakin Bi Devirde 70 Km Hizla Konyaya Hiç Durmadan Gitsem Bişey Olmaz Dimi????

buyur gel. bekleriz bir çayımızı iç en azından arkadaşım. yolda kalırsan ara beni hemen gelip yardım edeyim. 0535 461 34 30 benim numaram. her zaman beklerim yeter ki konyada oluyum.

yorumlarınızı okuyorum fakat şimdilik susma hakkımı kullanıyorum. msn den görüşelim konu hakkında gereksiz kargaşa olmasın. Motosiklet ayrımı yapanla zaten bundan sonra konuşmam haberiniz olsun. sağda solda motoruyla övünenler benim arkadaşım olamaz zaten.

biraz sıkıntılıyım motor konusunda en ufak laf edenin kalbini kırarım.

görüşmek üzere...

kardeşim bu konya mt için siz bekar arkadarşların yaptığından cok cok daha büyük fedakarlık yapıyoruz biz evliler olarak bunu şu anda anlamanızı beklemiyorum ama sizinde yakın zamanda anlayacağızdan eminim ilk buluşmalardada dile getirmiştim bu gezi tertiplerini 2-3 haftada bir olmak üzere ayarlayalım ki insanların yapacak başka işleri olduğunda gerek dier arkadaşlarının gerekse ailelerinin kalbi krılmasın . bu genel bi yorumdu

gelelim bu haftanın konusuna mutlaka insanların yapmayı sevdiği şeyler vardır ama bunun yanısıra zamanın farkına bile varamayacak kadar bayıla bayıla yaptıkları şeylerde vardır bu hafta c tesi fazıl müdürle beraber benim motoru tamir ettikten sonra yanınıza geldik geçte olsa ha erken gelme şansımız varmıydı yoktu en azından benim yoktu motoru dağıttılar saat 6 dan 10 a kadar gelemezdim ben orda olduğum için yanlız kalmıyım diye fazılda benimle bekledi sen olsan beklemezmiydin? kim olsa yanlız bırakmazdı orda en azından canımsıkılmasın diye bırakmazdı burda bi hatamız olduğunu düşünmüyorum

pazar günü ise sabah saat 12 de buluştuk biz fazıl müdürle ama benim egzos yolda düşmüştü onu kaynatalım falan derken saat oldu 1 sonra dedik biraz dolanalım zaman geçsin o arada antenlere gittik saati falan unuttuk tabi sen aradığında araziye girmiştik dönüşümüz zaten yarım saatten fazla yok e bide naylon don falan alcaz abdallardan zaten zamanında orda olamıcaktık e sonradan gene buluştuk zaten bunda kırılacak bişey yok bence fazla büyütüyosun

hem 110 luk motorun var hem bıdı bıdı ediyon 250 lik falan olsa neyse konuş :queen: :queen: :queen:

40 yılda bi geliriz dedik gelemedik sende bizi afaroz edecen ha bu kadar tölerans olsun yani kardeşmiyiz hala?:rendeer:

kardeşiz dostuz tabi ki. 2-3 haftada değil ayda bile gezi düzenleyemiyoruz ki.

Ya canım kardeşlerim ufak bir olayı bu kadar büyütmenin bir anlamı yok olan olmuş gecen geçmiş niye araya soğukluk girmesine izin veriyorsunuz dediğim gibi kardeşim biz mininum kişi sayısına göre planımızı yaparız gelen olursa ne ala gelen gelir gelmeyen gelmez haa senin bu konu haricinde baska bir olaya takılı kaldıysan onada elimziden geldiği kadrıyla çözüm buluruz ama ceviz kabuğunu doldurmayan mevzularla birbirimizi üzmeyelim senin kızdığın konuyu biliyorum yada en azından tahmin ediyorum geliyorum deyipte gelmeyenler ve kaç kişi olduğumuz dahi tam olarak bilmememiz tam olraak katılamadık ama gel gör ki hepsinin birbirinden özel sebepleri var bunları burada yazmamnın bir anlamı yok

Diyeceğim kardeşim konya mt bu kadar deildir Allah izniyle daha da büyüyecektir stersler ve sıkıntılar bitmez.şimdiden pes etmenin manası yok.

Güneşlenirken yağmurun yağmasıyla yağmura kin gütmenin manası nedir. bugün çıkmassa güneş yarın mutlaka doğacaktır sabret biraz

arkadaşlar geziler kaç haftada bir olur bilemem ama bir plan yapalım ve kimse o günlerde iş çıkarmasın. gelemeyecek olanlarda kesin bir yanıtla gelmiyeceğini belirtsin. ben herkesi tek tek telefonla aramak zorunda değilim. cumartesi gününden kaç kişinin geleceği belli olmazsa pazar günü sap gibi milleti bekliyoruz.

organize filan kolay işler fakat biraz düzen lazım. kafasına göre gel gelme olayları her gezide oluyor. biz mahallecek 5 kişi zaten grubuz ve herkes geliyor genelde. son havuz organizasyonunda da sadece biz vardık. yani siteden katılan olmayınca buraya yazmanın anlamı yok. biz 5 kişi yaparız gelmek isteyen arar bizi nerdesiniz der gelir??? en iyi organize bu olue bence

sen canın sıkkın olduğu için böyle konusuyorsun dediğimiz gibi bir gezilerimi ayarlarız kardeşim evli olan ve serkanın dediği 2 haftada bir yapalım diyen evliler 2 hafta sonda gelsinler bekar olanlar gelsin kardeşim ben her hafta gelebilirim ama gecerli mazeretim olduğunu söylüyorum kaç hafta oldu tanısalı bilmiyorum ama 3 hafta gelemedim sadece diğerlerinde vardım.
ylmzzz dediğin gibi planımızı yaparız kardeşim ctesi günü buluşamayabiliriz ama telefon var gelmeyecek olursa"kardeş ben bu hafta gelemiyorum yada beni de ekleyin " demek zor olmasa gerek sonra kaç kişiyiz 3-5-6-7 önemli deil pazar günü program yapılır benim acizane istirhamım konya mt yi bu konulada birazcık ciddi alalım disiplin olsun aramızda benim pazar calışıp calışmayacağım ctesi aksamı belli oluyor gerç uzun zamandır calışmıyoruz ben hemen ararım kime ulaşabilirsem kardeş ben yarın calışıyorum gelemem bitti bu sekilde soruınu çözeriz

napalım konya bölgesi olsun bizim ereğlide ne pısırıklar varmış açtığıma pişman oldum

napalım konya bölgesi olsun bizim ereğlide ne pısırıklar varmış açtığıma pişman oldum

olsun kardeşim hepmiz kardeşiz motor tutkunu olmak ayrıcalıkdır eregliyi de severiz hatta fiyatta anlaşamadık bir motorsiklet alacaktım ama olmadı sağlık olsun kapımız her zaman acık ne zaman isterseniz buyrun geliin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar