[Konya - MT]

Şehir içine girersem mutlaka uğrar alibaba yı bulur orada yerim.
Olmadı meram hacı şükrü ye takılırız yine.
Pazar günleri bir çok yer kapalı oluyor öyle olmasa Ehil'den çıkmayacağım. :)
Aynen hocam pazar günü olması etkiliyor işletmelerin bazılarını...Alibaba yı soranlar olduğu için merak ettim açıkcası belki deneme imkanınız olur. Şimdiden afiyet olsun diyorum :)
oo murat bey hayırlı olsun motorunuz ve egitiminiz sayın İbrahimada ne kadar fiyat yazdı eğitim için ve memnun kaldınız mı egitimden

Teşekkür ederim hakkı bey, valla paket eğitimi alıcam daha yolu ıvır zıvırı olucak 500 lira olması lazım...

whatshap kurulunca kimsenin mt sayfasına baktığı yok bi kaç resim atayım da sayfa hareketlensin.dün Kestel ılgın turu yaptım hava çok rüzgarlıydı...

QMXan3.jpg

Kestel uzaktan görünümü...
z4R3zj.jpg

o7QjJb.jpg

ardıçlı barajı...

Bu sefer cumartesi geldim ve bildiğim yerde Hanedan da yedim 350gr fırın kebabı. Tüm yorgunluğumu aldı.
Gelmişken mevlâna ziyaretinide yapıp geri döndüm.
Buralarda yaşasakta Memleketim bir başka arkadaş.. ♥

whatshap kurulunca kimsenin mt sayfasına baktığı yok bi kaç resim atayım da sayfa hareketlensin.dün Kestel ılgın turu yaptım hava çok rüzgarlıydı...

http://i.hizliresim.com/QMXan3.jpg
Kestel uzaktan görünümü...
http://i.hizliresim.com/z4R3zj.jpg

http://i.hizliresim.com/o7QjJb.jpg
ardıçlı barajı...
İyi yapmışsın hakkı sayende gitmeden görebiliyoruz ilçeleri, ayrıca güzel kareler yakalamışsın eğitim mi aldın ne :) Bu arada balık var mı ordaki barajlarda...
Bu sefer cumartesi geldim ve bildiğim yerde Hanedan da yedim 350gr fırın kebabı. Tüm yorgunluğumu aldı.
Gelmişken mevlâna ziyaretinide yapıp geri döndüm.
Buralarda yaşasakta Memleketim bir başka arkadaş.. ♥

Hayırlı ve mubarek bir gezi olmuş sizin için, üstüne yemekte tuzu biberi olmuş valla iyi yiyorsunuz ne diyeyim bilemedim :)

murat kardeş bildiğin fotoğraf bişey ekleyip çıkartamadım.gözümle görmedim balıkları ama baya tutmaya çalışan baya çoktu.sen yengeden izin al ben sana bütün ilçeleri gezdiririm...

Fotoğraflarda hava kapalı ama şöyle günlük güneşlik olsa daha bi güzel olurmuş, tabi her mevsim başka güzel :thumleft:

Fotoğraflarda hava kapalı ama şöyle günlük güneşlik olsa daha bi güzel olurmuş, tabi her mevsim başka güzel :thumleft:

hocam havayı hiç sormayın çektiğim fotoğraflardan hiç zevk almadım ama güzel havada kim olsa gezer önemli olan böyle havada gezmek..:)

murat kardeş bildiğin fotoğraf bişey ekleyip çıkartamadım.gözümle görmedim balıkları ama baya tutmaya çalışan baya çoktu.sen yengeden izin al ben sana bütün ilçeleri gezdiririm...

Yok yakaladığın kareler ve bakış açısı güzel demek istedim hakkı bey :) Bu arada sende bizi iyice kılıbık yaptın lütfen :)

Yok yakaladığın kareler ve bakış açısı güzel demek istedim hakkı bey :) Bu arada sende bizi iyice kılıbık yaptın lütfen :)

valla ben anlamam murat kardeş bayramdan sonra hazır ol Manavgat motofest'e gidecez şimdi den izin çalışmalarına başla bence...:))

tamam tamam murat anlaşıldı sen izin anlamayacaksın motoru almadan önce hava yapıyordun her yere gideriz motor olsa izin almak da neymiş falan gibi bi şeyler söylediğini hatırlıyorum sanki..:)))

hocam fotoğraflar için elinize sağlık. bende bir tur gitmek isterim oralara fakat yolu bilmiyorum google maps tende ne ardıçlı barajını ne de kesteli bulabildim. oralara nasıl gidebiliriz? bir de rota toplamda kaç km tuttu ?

Cümleten Merhabalar, ben beşyüz evler üzerinden ardıclıya oradan yükselen e geçip kestele ulasiyorum kestele giderken kale mevkisi dedikleri yuksek kayaligin orda güzel bi tatil su çeşmesi var mescit filanda yapmislar yanina, dönüşte yukselenden başarakavak mah. Geçen stabilize yol var oraya sapıp basarakavak Muhsine altinapa yolundan akyokuş üzeri geri geliyorum yaklaşık 100 km tutuyor.

kusura bakma hocam yazmaya fırsatım olmadı Hüseyin abi güzel tarif yapmış.navigasynda Kestel olarak çıkmıyor beykavagı köyü diye aratabilirsiniz birde uydu görünümü olarak bakın.

ZdWRbo.png

hocam fotoğraflar için elinize sağlık. bende bir tur gitmek isterim oralara fakat yolu bilmiyorum google maps tende ne ardıçlı barajını ne de kesteli bulabildim. oralara nasıl gidebiliriz? bir de rota toplamda kaç km tuttu ?

Otogarın ordan gidebilirsin gelirkende çevre yolundan yada aynı yoldan gelirken başarakavak mahallesine stabilize yol var ordanda apa barajına çıkabilirsin yanlız yol bozuk yoldan bozma bi yerdir hiç asfalt yok gibi bişey değişiklik olur diyorsan olabilir :)
Ads_z.png

image.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar