[Konya - MT]

Meteorolojiye gore pazara kadar havalar güzel gidecek gibi :) bu arada m bedeb eldiven olmadı anam babam usulu orgu eldiven takıyorum ama banamısın demiyor :)

İnşaat eldiveni takanı bile gördüm :) örgü eldivenler olmuyor parmaklar rüzgarı görünce sızlamaya başlıyor hissizlik durumu oluyor kışın motora biniyorsak kışlık eldiven gerekli

Son düzenleme:
Arkadaslar novada diye biliyordum ama KENTPLAZA imis. Yarin 2.30 3 gibi oradayim ins. Rs 200 u de gormus oluruz :)
Tel; 0546 547 85 42

Eldivende en azindan hangi bedenin bana oldugunu ogrenmis oldum l si onumuzdeki hafta ici gelecek artik. Yurt disindan daha once hicbirsey almadigim icin guvenemedim ve gelis suresi biraz daha uzun olur sanirim.

İyi akşamlar herkese.
Yarın Kentplazaya uğramaya çalışırım o saatlerde, görelim şu rs 200 ü.
Yarın hava güzel görünüyor, sabahtan bir tur atmayı düşünüyorum, gerçi şu an farı söktüm gündüz farı uygulaması yapıyorum ama sabaha toplarım.

behçet benim yanıma da uğra , benim motorun yağı değişecek kendim değiştirmeyi düşünüyorum bi istişare yapalım....

tamam çayı koydum bekliyorum dostum.:) dükkândan fırsat bulabilirsem kent plazaya da beraber gideriz...

Arkadaslar mrb kentplaza isini ne yaptiniz gelirseniz tanismak isterim ben yeni geldim bir onceki mesajlarda telim var buralardaysaniz kahve fln icebiliriz

ahh ah şu dükkândan bi çıkabilsem gelecem de.Test sürüşü falan varmıymış akşam kaça kadar devam ediyor..

Herkese merhaba, bende Konya dan Mevlüt.Bugün "m4tRy" Hakkı abinin dükkana gittim, tanıştık ve çayını içtim. Nasip olursa bütün Konya ekibi buluşup bol bol gezeriz.

Saygılar
İyi Forumlar.

hoşgeldin mevlüt , bu sene biraz sakin geçiyor ama seneye bol bol buluşuruz inşaallah....

Bu sene bitti artık :)
Sezonun açılışına aktif bi şekilde gireceğimizi umuyorum.

Arkadaşlar merhaba dün aksam hakki arkadaşimla tanistik bugün icin Çatalhöyük e gitme planim var gelmek isteyen olursa whatsappdan yazabilir.

Arkadaşlar merhabalar.
Çevrenizde eş dost akraba'da temiz çamaşır makinası varsa haber edebilir misiniz?Temiz düzgün bir çamaşır makinası arıyorum

dostum fırın deseydin bende vardı.spotculara bakabilirsin şerafettin caddesinde baya var benim dükkânın yakınlarında gelirsen yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar