[Konya - MT]

Merhaba arkadaslar bende konyadayim.Konya mt olarak facebookta bir grup yapsak kim var kim yok ulasmak daha kolay olur geziler icin.Katiliyorsaniz bir grup açıp linkini burada paylasacagim:)

bir grup var aslında ama kimsenin bişey paylaşdıgı yok. Konya motosiklet gezginleri. olması lazım galiba .

Kendi aramızda bir şeyler yapabiliriz kışın gezi yokmu derler yazında kimseden ses çıkmaz kalıcı olmanız dileğil tüm sezonlar bizi bekler :)

Şöyle bir grup var ama ilgilenen yoksa yeni grup oluştutulabilir;

bu arada konyadan tavsiye edebileceğiniz motosiklet aksesuarları satan bir mağaza var mıdır? İnternete gore fiyat farkı bazen çok fazla olabiliyor. Bir çift eldiven ihtiyacım var.

Konya şartlarını düşünürsek eldiven olarak ne tavsiye edersiniz? Ya da sizler ne kullanıyorsunuz?

İyi akşamlar, bugün akşam üzeri çıkıp biraz dolaştım, havalar çok soğumamış aslında, ellerim biraz üşüdü o kadar, hafta sonu gezilebilir :cat: ::gazla::

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------

Konya şartlarını düşünürsek eldiven olarak ne tavsiye edersiniz? Ya da sizler ne kullanıyorsunuz?

Ben şu eldivenden aldım kullanıyorum çok memnunum ama kışlık olarak su geçirmez bir eldiven daha alacağım.

http://tr.aliexpress.com/item/2014-..._73_74_75,searchweb201527_5,searchweb201560_9

Himm yakinmisiz sennle :) bugun aksam hava iyiydi ciktim dolastim biraz umarim hafta sonuda iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar