[Konya - MT]

Herkese Merhaba hayırlı ramazanlar.
Konyalı arkadaşlarlar sizden bir ricam olacak. 15 ağustos da yıllık izine çıkacağım ve konyaya geleceğim bi dostum ile buluşmaya.İlk defa Bursadan bu kadar uzağa gideceğim.tam gün ve saat belli değil ama 17-18 ağustos olması %90 bu tarihlerde beni konya girişde buluşup dostum ile buluaşacağım yere gitmemde yardım edebilcek varmı acaba. İşi olmayan, benim gibi izinli , yada müsait olan vb :D
sora sora bağdat bulunur ama ben fazla dolanamdan uğraşmadan birisi eşlik edebilirse sevinirim hem tanışmışda oluruz...

Herkese Merhaba hayırlı ramazanlar.
Konyalı arkadaşlarlar sizden bir ricam olacak. 15 ağustos da yıllık izine çıkacağım ve konyaya geleceğim bi dostum ile buluşmaya.İlk defa Bursadan bu kadar uzağa gideceğim.tam gün ve saat belli değil ama 17-18 ağustos olması %90 bu tarihlerde beni konya girişde buluşup dostum ile buluaşacağım yere gitmemde yardım edebilcek varmı acaba. İşi olmayan, benim gibi izinli , yada müsait olan vb :D
sora sora bağdat bulunur ama ben fazla dolanamdan uğraşmadan birisi eşlik edebilirse sevinirim hem tanışmışda oluruz...

Kime sorsan gösterir bu kadar kasmana gerek yok. :)

Konyada olursam yardımcı olurum yine de.

arkadaşlar daha önce de söylemiştim cuma günü akşam veya cumartesi sabah manavgat motosiklet festivaline gidecem gitmek isteyen varmı?

Merhaba.
Perşembe günü (23 Temmuz)da geleceğim Konya ya. Planlar değişti :((

Gel ne zman olursa olsun yine gel...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

arkadaşlar daha önce de söylemiştim cuma günü akşam veya cumartesi sabah manavgat motosiklet festivaline gidecem gitmek isteyen varmı?
Çalışmakta olmasam gelirdim...

kaç birgünlügüne işten takılalım yav çalış çalış nereye kadar çadır falan hazır....

dostlar selamun aleyküm.
pazar günü Bolu dan yola çıkıp konyaya gelmeyi planlıyoruz aslında gerçek rota bolu-aksaray-konya-bolu tahmini 1050 km falan bir günde yapacak olursak pertimiz çıkacak gibi bize sadece konaklamak için uygun biyer varmı bildiğiniz ve müsait olan dostlarımız ile çay içmek isteriz.

Gel ne zman olursa olsun yine gel...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Çalışmakta olmasam gelirdim...

Dostum sonu 73 olan motor mu senin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Benim kamp malzemem yok ama katıl dersen katılabilirim durumları bir kontrol edip :cat:

Dostum sonu 73 olan motor mu senin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ----------

Benim kamp malzemem yok ama katıl dersen katılabilirim durumları bir kontrol edip :cat:

Arkadaşlar ben yarın sabah namazını takiben:) çıkıyorum Konya'dan yola, öğleden sonra 3-4 gibi de dönüş yoluna geçeceğim, bize uyar diyen olursa özelden yer saat belirleyelim:)

ada motor da mı senin motor geçen yag degişimi için gelen vardı bi tane ninja 300...

behçet fotolar için teşekkür...
memory42 dün ada motora gitmiştim sonu 73 plakalı önden kazalı ninja300 vardı senin mi o?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar