[Konya - MT]

http://www.turing.org.tr/index.php?r=content/view&id=108&label=moto-kurye-egitim-projesi bu linkten detaylı bilgi alabilirsiniz.

eğer yeterli katılım olmazsa restoranlarla görüşüp oradaki kuryeci arkadaşların da katılmasını isteyeceğim.

Motoru getiremedik ki binelim :( mart başına kadarda aynı görünüyor, bi hafta sonu biraz düzelse hemen alıp gelecem motoru :)

motorunuz Sinoptamı? Memleket Sinop sanırım. Geçen yaz motorla Sinop'a gitmiştim gezi amaçlı çok güzeldi bir gece kaldım. Memleketiniz küçük ve şirin :)

gecen haftasonu iyiydi hava. bu hafta da perşembeden itibaren ggüzel.

Güneşli filan gösteriyor ama 20 21 i gibi sıcaklı 4 5 derecelerde 7 8 saat yolda dondurur gibi geliyor, bir kar montu ve altı alamadım, Konya'dada dechatlon yokmuş bakalım, duruma göre bir şey yapacağız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

motorunuz Sinoptamı? Memleket Sinop sanırım. Geçen yaz motorla Sinop'a gitmiştim gezi amaçlı çok güzeldi bir gece kaldım. Memleketiniz küçük ve şirin :)

Evet motorum Sinop'ta Gerze ilçesindenim ben, memleketim güzeldir, küçük bir yer olması dahada bir güzel yapıyor :)

Güneşli filan gösteriyor ama 20 21 i gibi sıcaklı 4 5 derecelerde 7 8 saat yolda dondurur gibi geliyor, bir kar montu ve altı alamadım, Konya'dada dechatlon yokmuş bakalım, duruma göre bir şey yapacağız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------

Evet motorum Sinop'ta Gerze ilçesindenim ben, memleketim güzeldir, küçük bir yer olması dahada bir güzel yapıyor :)

otobüsle getir. başka turlu nisan'a kadar beklersiniz. :D

Bakalım duruma göre hareket edeceğiz, bugün şu belh caddesindeki motorculara uğradım, koruyucu ekipman namına hiç bir şey yok, ne bot var nede kevlar kot, kevlar kot diyorum adam hiç duymamış hayatında :)

konya için normal bir durum. kaç tane motosiklet kullanan var ki kevlar kot giysin.

İşin komiği eleman onlar profesyonel motorcular için dedi :cat:
Malzeme satan adam bile sıradan motorcu alıp bunu giymez mantığında, neyse bende netten bir tech90 kot alacağım artık.
Bir tek Yamaha bayinde yds kısa bot var gorotex olanı 350 tl, yazlık olana 300 tl dediler, Yamaha nında kevlar kotu vardo onada 250 tl dediler, biraz pazarlıkta yapılabilir. Yamahanın kotunu pek beğenmedim çünkü kesimi düz kotlar gibiydi, dizler kırık iken sıkıyordu biraz, diğer markalarda adamlar diz kırık durumdaki haline göre kesim yapmışlar,o yüzden daha rahat olacaktır.

İşin komiği eleman onlar profesyonel motorcular için dedi :cat:
Malzeme satan adam bile sıradan motorcu alıp bunu giymez mantığında, neyse bende netten bir tech90 kot alacağım artık.
Bir tek Yamaha bayinde yds kısa bot var gorotex olanı 350 tl, yazlık olana 300 tl dediler, Yamaha nında kevlar kotu vardo onada 250 tl dediler, biraz pazarlıkta yapılabilir. Yamahanın kotunu pek beğenmedim çünkü kesimi düz kotlar gibiydi, dizler kırık iken sıkıyordu biraz, diğer markalarda adamlar diz kırık durumdaki haline göre kesim yapmışlar,o yüzden daha rahat olacaktır.

evet adam haksız sayılmaz. motosikleti ulaşımı daha ucuza getirdiği için kullanan biri bu tur ekipmanları pek dusunmez hele konya gibi bir yerde. :)

hayırlı cumalar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Hayırlı günler. Havalar soğuk dikkat edelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar