SELAMLAR!! ABİLER BU KONYADA İYİ BİR MOTOR AKSESUARI SATAN YER VAR MIDIR? BİRKAÇ YERE BAKTIM.PÜSKÜL BİLE YOK.
r: BULABİLECEĞİM İYİ BİR YER BİLİYORSANIZ VE DE BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI SABAHLAR!!
OĞUZ KAĞAN' Alıntı:SELAMLAR!! ABİLER BU KONYADA İYİ BİR MOTOR AKSESUARI SATAN YER VAR MIDIR? BİRKAÇ YERE BAKTIM.PÜSKÜL BİLE YOK.r: BULABİLECEĞİM İYİ BİR YER BİLİYORSANIZ VE DE BANA SÖYLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. HAYIRLI SABAHLAR!!
gelecem cumaya kadar..merak etme.. beni garajdan alırsın motorla dimi...OĞUZ KAĞAN' Alıntı:koççum sen bi gelsen zaten bayağı iyi olacak ama gelemedin ki.. yoksa yenge işleri mi? yenge mi var bi tane? gel artıkın gel beee!!!r: :salut:
racing_talha' Alıntı:gidelimde..şehirin içinden geçmeyelim.ben korkar oldum polislerden.
sanayinin içinden gidersen birşey olmaması lazım.ben dönüşü ordan döndüm.YeMZeT' Alıntı:walla bi kaç güdür akşamları mecburen çıkmak zorunda kaldım, karşıma bi tane polis çıkmadı, gerçi ben çıktıgımda saat 12 ye geliyordu
az önce kule sitenin orda bi işim vardı, oraya gittim, bi baktım motorlu polis önmümden geçti, ben de hiç istifimi bozmadan arkasından gittim, bi durdursa ayvayı yicez.
aydınlık tarafına durmuşlar dediğin kötü oldu yaw, bende servise o tarafa götürmeyi düşünüyordum, bak görüyon mu korku sardı yine beni :cyclopsan
teşekkürler abi. aradım.istediğim şeyler varmış. teşekkürler!! iyi günlerYeMZeT' Alıntı:sana tavsiyem SPESİYAL motor, anıttan eski garaja giderken sol tarafta, sanırım yeni lareden caddesi deniyor oraya, Akademi hastanesinin karşısında, hem aksesıar hemde motor satıyorlar, Mondial 151 RS nin ayaklıklarını ve diğer parçalarını orada buldum ben, eski garaja her işim düştüğünde uğrarım oraya. İlhami Öztürk diye birinin dükkanı, Telefon Numarası : 351 09 85
umarım işine yarar
teşekkürler!! special de varmış abi. kazasız sürüşler dilerimzx12r' Alıntı:evet larende caddesi o yol üzerinde motorcular var malzemeler satıyorlar birinde olmassa diğerinde mutlaka vardır eğer umduğunu orda bulamayacak olursan istanbul caddesinde de birkaç tane öyle satan yervar hapishane caddesi dediğimiz yerde de yol üzerinde var ama aradıklarını satıyorlarmı bilmem
HEEEYT BEE DOSTUM GELİYOR!!! dostum sen kaç gibi ineceğini söyle, ben seni alırım garajdan merak etme!!aslanım benim!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bana ne zaman ineceğini söyle!! telefonla tabiracing_talha' Alıntı:gelecem cumaya kadar..merak etme.. beni garajdan alırsın motorla dimi...
abi bu gün babam sormuş iki polise. eğer ehliyet için başvurmuşsan, süreç devam ediyosa ama ehliyeti alamamışsan, 600 kaat yazıyolarmış gene.dikkatte fayda var!!zx12r' Alıntı:sen yeterki kırmızıda geçme kuralları ihlal etme plaka ile kaskın varsa ehliyeti sormuyorlarmıs diye duydum artık ne derece doğru ne derece yanlış bilmiyorum ama kaderse varsa cevrilmek neye yarar üzülmeksacma oldu ama idare et....