[Konya - MT]

hadin sabah altı gibi çıkalım ne dersiniz

GOOGLE MAPS KORDİNATLAR 36.688696,32.314062
Açıklama
AÇIKLAMAYI MUTLAKA OKUYUNUZ / ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİNİZ.
ENDURO MOTOSİKLET KAMPI , ZORLU VE EĞLENCELİ BİR YARIŞ.
ALANYANIN GÖKBEL YAYLASINDA DÜZENLEYECEĞİMİZ TANIŞMA KAYNAŞMA, MUHABBET VE EĞLENCE AMAÇLI ENDURO YARIŞINA HERKEZ DAVETLİDİR

KATILIM ÜCRETSİZ OLUP, KAMP YERİNE KURACAĞIMIZ ÇADIRLARDA KALINIP ,SADECE YARIŞCILAR İÇİN AKŞAM YEMEĞİ VE KAHVALTI TOPLU HALDE HEP BERABER YAPILACAKTIR.
TEK BİR AMACI VARDIR ,KAYNAŞMA, TANIŞMA, MUHABBET VE EĞLENCE.

31/08/2013 SAAT=15:00 CUMARTESİ ÖĞLEDEN SONRA TOPLU HALDE ALANYA'DAN GÖKBEL YAYLASINA HAREKET, AKŞAM ÜSTÜ KAMP YERİ HAZIRLIK ÇADIR KURULUMU, AKŞAM MANGAL KEYFİ SADECE YARIŞCILAR İÇİN., DEVAMINDA MUHABBET,TANIŞMA KAYNAŞMA,YARIŞ İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI.

01/09/2013 PAZAR SABAH SAAT 11:00 De YARIŞ STARTI

ÖNEMLİ = İZLEYİCİLER,SYEİRCİLER ,KENDİ YİYECEK VE İÇECEKLERİNİ GETİRSİNLER. YİYECEK VE İÇECEK İKRAMI SADECE YARIŞCI VE GÖREVLİLER İÇİNDİR.

TAMAMEN EĞLENCE VE MUHABBET AMAÇLI OLUP ENDUROYA BENZEYEN BÜTÜN MOTORLİKLET TÜRÜ İLE KATILABİLRSİNİZ.KENDİNE GÜVENİYORSAN SENDE KATIL.
KATILIM ÜCRETSİZDİR.

01/09/2013 PAZAR GÜNÜ AKŞAM ÜSTÜ KAZANANLARA KUPA VE HEDİYELERİ VERİLECEKTİR, SONRASI ALANYA MERKEZE DÖNÜŞ.

ALANYA ENDURONUN SONSUZ MİSAFİRPERVELİĞİ İLE KARŞINIZDAYIZ.SENDE KATIL HAYATA GAZ VER, BU MUHABBETİ KAÇIRMA , HERKEZ ÇADIRINI GETİRSİN. GÜN BOYU MUHABBET GÜN BOYU EĞLENCE.
BÜTÜN ENDURO KULÜPLERİ DAVETLİDİR. MESAJ YOLU İLE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

AYRICA ŞEHİR DIŞINDAN ERKEN GELECEK OLAN YARIŞCI ARKADAŞLAR İÇİN ALANYA da KALACAK YER TAHSİS EDİLECEKTİR. İLETİŞİM = Levent YILMAZ 0532 573 27 17

ÖNEMLİ NOT - NASIL GİDİLİR = KENDİSİ GİDECEK OLANLAR İÇİN.
ALANYANIN MAHMUTLAR BELDESİNDEN GÖKBEL YOLUNA GİRİNİZ, MAHMUTLAR BELDESİNDE KİME SORSANIZ SÖYLERLER.
ÇADIR KURULACAK YER= ALANYA GÖKBEL YAYLASININ ORTASINDA YENİ BÜYÜK CAMİnin YANINDAKİ YEŞİLLİK ALAN, KAVAKLI YERDİR.KAVAKLARIN ARASINA ÇADIRINIZI KURABİLİRSİNİZ.
NASIL GİDİLİR =
GOOGLE MAP KAMP VE YARIŞ START YERİ
KORDİNATLAR = 36.688696,32.314062

ooyy oy bi yoruldum 290 km yapmışım bugun... doğanhisar - kemer köyü ve KONYA arasında... giderken 1 petrolde ve Ladikte durduk çay içtik. Gelirken durmak yok yola devam...

Konya da bir bayan olarak motor öğrenmek gerçekten zor. Yok mu bu eğitim işini adam akıllı veren bir kurs. ya bu kadar olmaz. Para alırken iyiler iş eğitime gelince dur bu gün dur yarın derken bugün çarşamba ve cumartesi sınav var iki üç günde verilecek -ki onu da sanmıyorum- eğitimle nasıl sınav geçilecek.....

Sürücü kursu direksiyon egitimine götürmüyormu sizi

Bizide götürdüler direksiyon egitimine ama bi halt ögrenemedik bizde

Ama 100 almıstım direksiyon sınavında. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

Yok mu hafta sonu gezi falan :D

Abovv gezi var nereye gidiyoruz pek katılan olmaz ama :)

gezi diyince kimse katılmıyor baksana mbüyük bile sıkılmış adam foruma girmeyo yav...

sayfanın en üstündeki geziye kalıtılın ,alın size gezilecek yerler osman aga sizi hem götürür hem getirir dogaya yaklaşırsınızı bu yazın son günlerinde

Günü birlik gitmem ben o kadar uzun yolu :)

Konaklama yapacaksam giderim ama :):cherry:

Bozkırdaysan gelelim yanına bu pazar :)

beklerdim ama bende osman ağa ile bu geziye katılacak gibiyim cumartesi cadır kurup pazar geri dönecek gibiyiz

iki hafta üst üste cumartesi kuş yuvasından alanyaya gittim pazar günü seydişehir üzeri döndüm eğlenceli oldu gidip görmek isteyene tavsiye ederim.

Cumartesi sabah gidis bir gün konaklama pazar günü aksama dogruda dönüs seklinde
olacak dogrumu anladım :)

Çadırım yok yanlız benide araya bi yere alıvırın :cherry:

Cumartesi izin alabilirsem gelecem yanlız cadırım yok ;(

çadır kurarız bımden alınan cadır lar var.
alosyi osman konyadan gelecek. ıkı veya uc kışı bende onlara hadımde katılırım gıderlerse onlarla ırtıbata gecersen sana özelden telını atayım.
mbuyu gıdelım dedım gelmem o manyaklar dagdan gıder dedı :)

Benzin parasını zor ayarladım yemesi icmesi derken

Cadır parası masrafına giremem tamda paranın olmadıgı zamana denk gelir böyle geziler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar