[Konya - MT]

yahu amaninmb muharrem büyük abi ye yamuk yapmışsın
zaten konya mt nin genel durumu böyle yamuk yapan yapana
burda bir alosyi var bayramda beni iki üç kere ekti
bir de kuş yuvasına gelmedi,
yani ekmek yada ekilmek önemli değil önemli olan
motosiklete hala binebiliyor olmak,
saçmalardan seçmelerle konya mt ye devam edelim,
nerde bir zamanlarburayı satın alan o üç silahşör

yaaa. ekmedim ben uyanamadım :)
yoksa günün gecesi falan buluştuk sillede çay içtik gittik falan. aaaaaa
işim gereği çok yoruluyorum , ramazandı o gün ve malum 23 yaşında 50 kg - 172 boyunda biri için güçsüz kalıyorum. e pazar günü olunca metabolizma alarma bile uyanmamışım...
yaaaa...

maşallah. masallah.
motor suruyormusunuz peki şu anda alt yapı varmı.
turkan.

Ototmatik vites kullanabiliyorum ama fazla iyi değil bakalım bi ehliyeti alıyım da motoruda alınca ilerletcem zaten karar verdim bir falcon alacağım ki acemiliğimi onda bitiriyim sonda yamaha niyetim..

yaaa. ekmedim ben uyanamadım :)
yoksa günün gecesi falan buluştuk sillede çay içtik gittik falan. aaaaaa
işim gereği çok yoruluyorum , ramazandı o gün ve malum 23 yaşında 50 kg - 172 boyunda biri için güçsüz kalıyorum. e pazar günü olunca metabolizma alarma bile uyanmamışım...
yaaaa...

doğrudur ağa ama ben bilirim mbüyük abiyi bir kere yamuk yaptınmı selamı sabahı keser ama yamuk yapma senle dünyanın öbür ucuna gider,
bencee sen şansını kaybettin ,

Topiğimiz ölmüş .

3.000 km dir yanlız sürüyorum hiçmi icraat olmaz kış geldi nerdeyse :queen:
adaş bizde yanlız takılıyoz bak iki kişi bir araya gelemiyorlar amanin le mbüyük söz vermişler tek takılmışlar
biz kaç kere davet ettik kimse gelmedi sonra bize dert yanmanın bir anlamı yok elden bir şey gelmez

Ototmatik vites kullanabiliyorum ama fazla iyi değil bakalım bi ehliyeti alıyım da motoruda alınca ilerletcem zaten karar verdim bir falcon alacağım ki acemiliğimi onda bitiriyim sonda yamaha niyetim..

falconu bilmem fiyatı ne kadardır anlamam ama alıp ilerde ybr ye gececem dersen salcono volf var eksi ybr türünde sıfırı2700 ikinci elleri 2000 alınır ben tavsiye ederim alıp satmayada gerek yok alın binin hadi hayırlı olsun şöyle bir resim paylaşım yapında gercek konyalılar görsün ,

Abartma ramazan dur bakalım :)
bir ara cezasını keseriz amanin mehmetin :mrgreen:
ama bir demlik çay olur ama sucuklu yumurta bilemem :cherry: oylamasını yaparız :p

Cümleten s.a.
Ada Motorun servis hizmeti hakkında bilgisi olan var mı?
kazasız belasız sürüşler

Adayı bilemem Motomert de para konuşur... :)
Fakat MBüyük de adayı pek sevmez.

Abartma ramazan dur bakalım :)
bir ara cezasını keseriz amanin mehmetin :mrgreen:
ama bir demlik çay olur ama sucuklu yumurta bilemem :cherry: oylamasını yaparız :p

Canınız sağolsun :) yumurta sucuk olsun ceza :) Öğrenciliklerimi yaaad ederim bende.

Evetttt...dün ilk vitesli motor sürme denememde kendimi güllerin arasında buldum....pes etmek yok çalışmaya devam :mrgreen:

Gülde Bulduysanız iyi.
Mevlana Hastanesinin Aciline gelirseniz ben buradan arkadaşlara haber ederim... :)
(espri)

Bu aralar amaninmb de kaygı verici derecede hayırsızlık atakları görüyorum.

Gördüğünüz yerde hafif sırıtıp yolunuza devam edin. Tehlikesizdir. Isırmaz.

Ama ne olur ne olmaz işinizi garantiye alın demedi demeyin. :)

hanımla kavgalıyım. gelmeyin üstüme. dünde arabayı vurdum. Kafamı kaldı bende. Hayırsızmış. İnsanın bir iyi bir kötü vakti vardır.... hıh...

Teşekkürler... Bugün düğün var doğanhisar kemer köyünde oraya gideceğim öğleden onra....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar