ylmzzz' Alıntı:bugün gezi olmadı olumsuz hava koşullarından :mrgreen: mayısa inşallah
Olur İnşallah yaw kafanıza takmayın Allah izin verirse .
...................... ::gleam:: :bounce: ___KILIÇ___ :bounce: ::gleam::
ylmzzz' Alıntı:bugün gezi olmadı olumsuz hava koşullarından :mrgreen: mayısa inşallah
zx12r' Alıntı:ylmzzz anladım ama muamelesinide geçtim onların kişiliklerine verirsin olayı ama motora hayvan gibi atıp fırlatıyorlar kamyonet getirtip kaç tane motoru yanyana üstüste görülmesi güç bir manzaraya dönüyor motorlara o kadar acıyorum ki gördüğüm zaman ihbarı VERDİRTENLERE o kadar kızıyorum ki
fırtına42' Alıntı:belgelerin tam olsada kesin bişey bulup ceza yazıyorlar sonra motoru atıyorlar boya falan kalmıyor scooter ların plastik kısımları kırılıyor oraya motorun girdimi alırken tanıyamazsın zaten bi ceza ödüyon bide motorun kırılan yerlerini değiştiriyon bir sürü masraf olmaz böyle şey.
o adamın ben 7 ceddini ... o adamı polis yapanında aynenzx12r' Alıntı:ylmzzz bilir ben büyük motor kullanıyordum baska bir motorcu arkadaşımın basından gecen bir olayı anlatmak isterim normalde kask takmayan birisi ama o gün kaskı var işbankası önündeki trafik ışıklarında durunca orda bekleyen trafik polisleri hemen koşarak bunu çektirtiyorlar kenara polis baslıyor sormaya bir yandan da ceza fişini çıkaryor yazacak arkadaş sormuş kuralla uyuyorum kırmızıda geçmedim hatalı sollamadım neden ceza yazacaksınız polis baslamış ehliyeti çıkar çıkartıyor arkadaş ruhsatı çıkar çıkarıyor arkadaş kaskın nerde senin basımda diyor arkadaş cekme halatı diyor arkadas saskın ne cekme halatımı komiserim motorsiklette cekme halatı olurmu pollisin verdiği cevap
- çekme halatını çıkartsaydın ilk yardım cantası isteyecektim diyor ve cezasını yazıyor adamlarda kesme zorunluluğu varmıs gibi
ylmzzz' Alıntı:evet zx12r meydan otoparkında motorlara hayvan gibi davranıyorlar. neden adam gibi koymuyolar anlamış değilim. çekiciden sonra da otoparkta resmen kamyonetten atıyolar motorları.
resmen şerefsizlik milletin alınterine saygısızlık. yazık günah walla. millet harçlıklarıyla taksitle filan motor alıyor canı gibi bakıyor onlar da atıyolar.
adam zaten ceza yemiş bi de motoru parçalanıyor.:farao: