[Konya - MT]

bugünkü hatunsaray gezimiz tek kelimeyle süperdi. yeni katılan arkadaşlarımızla daha güzel geziler yapacağız :rendeer:

sizleri seviyorum Konya MT :)

listeye bundan sonra sadece gezilere gelen arkadaşları ekleyelim serkan abi. ne dersin :mrgreen: diğerleri naylon motorcu :p konyalı motorcu var mı diye açmıştım başlığı ama konya mt oldu. bence ekipten kişileri ekleyelim sadece.

yav kimse kusura bakmasın da rıfatı biliyom diğerlerinin isimleri neydi :silent:

yaşlı olan rıfat
uzun saçlı olan hüseyin ama tam terside olabilir bilirsin isimlerle ilgili bi problemim varda :p

uzun saçlı rıfat diğeri hüseyin serkan abi ben kimim söölesene :p bi ara profilden çekelim üye listesini düzeltelim yav :)

Yakinda Meslek Yuzunden Konya Yollari Gozuktu Insallah Bu Yaz !zannimca Aranizda Bayan Yokkkkkkkk!neyse Artik Bi Tane War Sayilir:)

Ozi

Nerden olursa olsun herkesin Konya yollarında motosiklet keyfini yaşamasını yürekten dilerim
Arkadaşlar Uzun saçlı olan Rıfat Jinlunlu, diğeri Hüseyin Abi. Umarım hem geziler hem de üyeler artar:wiinkk:

HaYaLeT_MoToRcU' Alıntı:
Yakinda Meslek Yuzunden Konya Yollari Gozuktu Insallah Bu Yaz !zannimca Aranizda Bayan Yokkkkkkkk!neyse Artik Bi Tane War Sayilir:)

hoşgeldin şimdiden aramıza HaYaLeT_MoToRcU. her zaman bekleriz. son gezimizde bir tane bayan arkadaş vardı sadece. umarım hem bayanlar hem de genel sayımız artar :rendeer: :rendeer:

konyaya gelince haber ver yeterli :)

yaw dkkat ettimde bu konta mt alile ortamı olmaya başladı iyice eğer bayanlarda gelcekse bende hanımı alır gelirim ahmette(yemzet olan) getirir

RAPTOR666' Alıntı:
yaw dkkat ettimde bu konta mt alile ortamı olmaya başladı iyice eğer bayanlarda gelcekse bende hanımı alır gelirim ahmette(yemzet olan) getirir

daha olmazsa bana da bi kız bulun evlenelim :mrgreen: güzellik filan istemem motora binsin yeter :queen:

şaka bi yana bayanların aramıza katılması gerçekten çok güzel birşey. konya mt ailesi diyelim bundan sonra. :rendeer:

bizim için konya mt vazgeçilmezdir motorsiklet konya dışında spor olarak kullanırlır motorlar burada ulaşım aracıdır nedeni ise konya düz olmasıdır biz konyalı gencler birbirimize tutkunluğuzla biliniriz engin denizler gibiyiz ufak tefek camurlarla bulanmayız ve mevlananın dediği gibi herkese kapımız da acıktır yemzet daha tanışamadık ama kalplerimiz beraber bütün arkadaşlarla olduğu gibi:cat:

YeMZeT' Alıntı:
aklın mı yok aslanım senin, motora binsin diye evlenilir mi ?

Bak biz evlendik te ne oldu, gezilere gelemiyoruz.

:queen: tamam tamam vazgeçtim ahmet abi:queen: gezilere devam

bu arada bu hafta silleye gidelim diyorum sizin fikirler hadiii konya mt heyttt bee :bounce:

mete_han' Alıntı:
arkadaşlar ben konyalıdan başkasıyla geziye meziye gitmem...:p

mete abi abisin ama seni konyalıdan başkalarıyla gezerken görmüşler. kandırdın bizi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar