[Konya - MT]

bir sonraki gezimizi hatunsaraya yapmayı düşünüyoruz. fikirler gelsin bakalım :mrgreen:

merkeze 35-40 km uzaklıkta. yeşil bir mekan. yollarda viraj rampa iniş hepsi var. zevkli bir yolculuk olur.

ok sorun deil ama erken çıkmayalım biliyorsunuz benim durumu yada siz çıkarsınız telefonlarşırız ben arkadan gelirim olmazsa ben öğleden önce size katılamam bilginiz olsun ama ne olursa olsun bırakmak yok ayrılmak yok pes etmek yok evet ylmzz ahh honda ahhh :) dün akşam akrabam geldi şirkete eve giderken bana uğraış sıfır yamaha r1 almış 42 plakayıda takmış göstermeye geldi bindim şööööleee adamlar yapmış yaaa :)

selam genclıkkkkkkkkkkkkkkk, biz serkanla dün bulusup motoru bakıma soktuk, yavas yavas ögrenmeye calısıyorum konyayı, serkana ne kadar cok tesekkur etsem azdır yardımlarından dolayı, konya trafıgıne alısmam zor olcak genclık, cok kalabalık ve hızlı yaw,

70 plaka kırmızı bi mondial 151 rs görürseniz konya caddelerinde, bilinki o benimdir :)

yılmazz telefon numaramı sana ozelden atıyom abısı, kısmet olursa gorusuruz

bende numaramı özelden mesaj attım sana ahmet abi.
hoşgeldin Konyaya. lazım olursam beni de çağıır her zaman :)

gümüş renkte arabaların arasından makas atan ufak bi mondial görürseniz o da benim :mrgreen:

serkan ne olmuşsun sen ya avatardan korktum billahi.:queen:
yemzet abi hoşgeldin konyaya.

yemzet hoşgeldinn aramıza hemde konyamıza sefa verdin inşallah bundan sonra aramızda görmek iseriz seni ylmzz ben sordum hatunsaray çıkışına doğru sağa dönüyoruz yaklaşık 1-2 km sonra ahmet amca varmış onun evinde gidecez oı bize gerekeni yapacak arattıracaz çıkmadan güzel olucak insallah :) benim tanıdığım kişinin babası olurmuş :)

wah mehmet sen işi biliyon birader. gidelim ahmet amcaya.şimdiden sevmeye başladım ahmet amcayı :cherry:

bu arada kilistra antik kentide oralardaymış. yakınsa gidelim merak ettim

tabii canım bunlar falan ne ki yeterki imkan olsun bayanın söylediğine göre oralar çok güzel mişş gidince görürüz hatunsaray çıkışında çeşme varmış sağda cesmenin arkasından sağa yol gidermiş o yoldan 1-2 km gittik mi sadece ahmet amcanın evi varmış etrafı çevrili çok güzel miş dediğine göre çok sevinir babam dedi umduğumuzdan güzel olacak inşallah hadi arkadaşlar bu hafta gelebilen gelsinde güzel unutulmaz gezilerimizden bir gezi daha yasayalım Allahın izniyle

RAPTOR666' Alıntı:
ahmet amca kim yaa

hatunsataydan mehmetin (zx12r) bi tanıdığı. hatunsaraylıymış bize yol gösterecek. gidilebilecek yolları anlatacak. :bounce: bi de çayını içeriz artık müsait olursa :)

yaa bilmediğimiz bir yere gidecez orda bilen birisini buldum bize faydası olur en azından cayını içemesekte bize hatunsarayın güzel yerlerini anlatır gideriz. çok güzelmiş dediklerine göre gidip görecez ya evet çok güzelmiş diyecez yada keşke gitmeseydik diyecez ama pişman olayız herhalde nedeni isebiz konya mt yiz hep beraberiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba konyalı arkadaşlar temmuzda Denizli'den(bulunduğum yer) Sivas'a (memleketim)motosikletle gitmeyi planlıyorum belki konyadan geçerim:)

Lem kürşat senin ne işin var bakim konya Mt topicinde.yürüüü kendi topicine bakim hadiii rahatsız etme arkadaşları.Kusura bakmayın sitemizin gülü Konya Mt ekibi,kürşatın çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı Denizli Mt olarak özür dileriz :p :queen: :queen: :queen:

kanka denizli mt bile konyaya geliyor. bi sen kalacan yakında :queen:
buyur gel arkadaşım beklerizzzz :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kıskandın dimi serdar kıskandın uzun yolun yokya hehehe

serdar sen de atla gel bee. olmayacak aleme reziiiiil olacan. milletin diline düşecen :p

mrb arkadaslar...bende varım ama motor yok yaww..ısallah yakında alırıs bıtane
osaman katılırm aranıza..
laf aramızda hatunsaraylı bıtarafımız....hep ıstemısdır motorla gıtmeyı ama nasıp olmadı bı turlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar