[Konya - MT]

ilanerid' Alıntı:
ylmzzz arkadaşım nazik davetin için sağol benim de motorum yok ama inşallah yakında olacak inşallah bende Konya'lı olarak aranıza katılmaktan onur duydum o Konya Beyşehir yolunu motorumu alınca inşallah bende gideceğim tüm Konya'lı arkadaşlara saygılar

her zaman beklerim ilanerid arkadaşım. bizim de bahar da ilk hedefimiz beyşehir olacak büyük ihtimal. mail adresim [email protected] bu adrestene bana her zaman ulaşabilirsin. motorun olmasa bile tanışmış oluruz. :wiinkk:

ylmzzz' Alıntı:
her zaman beklerim ilanerid arkadaşım. bizim de bahar da ilk hedefimiz beyşehir olacak büyük ihtimal. mail adresim [email protected] bu adrestene bana her zaman ulaşabilirsin. motorun olmasa bile tanışmış oluruz. :wiinkk:
slm arkadaşlar aslen konyalı diilim ama 2 sendir konyadayım oğlum bile burda doğdu :) ben şahsen hertür aktiviteye katılırım mühüm olan tanısalım eş dost edelim hayat dediin nedir ki zaten

MSN [email protected]

Son düzenleme:
arkadaşlar ben mail adresimi verdim size [email protected] tüm konyalı ya da konyada bulunan arkadaşları beklerim. hava şartlarından dolayı bu aralar motor süremesek de bahara toplanacağız. mevcut olan grubumuzu büyültmek istiyoruz zaten. sadece gezi değil bahar gelmeden evliya çelebi parkında toplanıp tanışmayı planlıyoruz.:rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben istanbul dayım ama konyalıyım,uyarmı???:D konya-sarayönü

sadece konyalılar değil konyada olan herkesi bekliyoruz arkadaşlar. şehirdışı gezilerimiz de var. bahara kadar hazırlıklarımızı yapacağız. havalar düzelmeye başladığında etkinliklerimize başlarız:)

Hadi görüyüm sizi Konya :) Büyük iç anadolu toplantımızı yapalım ben askere gitmeden :cherry:

helal beeee. sonunda bir güzel yazı görebildim ama bir sorun var bu konyalılara KARAMAN da oturan ama edirneli olan bir üniversite öğrencisi de girebilir mi eğer girerse hemen ilk sıraya bile yazabilirsin :)
MSN: [email protected]
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Helal yılmazım sonuna kadar arkandayım destekliyorum haydi konyalı arkadaşlar bizde duyuralım sesimizi gezelim eğlenelim bekliyoruz...:wiinkk:

bu kadarmıyız arkadaşlar. o kadar motorcumuz var konyada. hiç biri internet kullanmıyor mu:)

Ozi

Motosiklet Cenneti Konya

Selam arkadaşlar.Bahara şu motorumu bir alayım,güzel Konyamızın altını üstüne getirelim:queen: :queen: .Malum havalar düzelsin her türlü geziye gidelim.Konyadayım yazları Ankarada takılıyorum.Beysehiri gezmek ayrıca harika fikir:cat:

Ozi' Alıntı:
Selam arkadaşlar.Bahara şu motorumu bir alayım,güzel Konyamızın altını üstüne getirelim:queen: :queen: .Malum havalar düzelsin her türlü geziye gidelim.Konyadayım yazları Ankarada takılıyorum.Beysehiri gezmek ayrıca harika fikir:cat:

vay ortaaağım hoşgeldin bize ulaşırsın artık. motorlu motorsuz her zaman bekleriz. tabi motor olursa daha iyi olur :)
mail adresim [email protected] :cat:
bahara az kaldı zaten biz de baharda çıkacağız :bounce:

Ozi

Gez Konyayı Gör Dünyayı

ortagım cok saolasın.Baharın gelmesini iple cekiyorum:flower: :flower: :flower: Güzel ülkemin en cok motosiklet kullanılan yerinde bizim gibi yüzleeeerce iki tekerci vardır eminim.Ne demis Evliya Celebi: Seyahat Ya Resulallah.. Bütün Konyaya selamlar

beyşehir yolunu merak eden arkadaşlar için haritaran göstermek istedim.

beyehirseydiehir5cj.jpg

arkadaşlar şu motorumu bi alayım allahın izniyle aranıza bende katılacağım sıkıntılarımı atlattığım gün inşallah motorumu alacağım ve o gün benim bayramım olacak

ilanerid' Alıntı:
arkadaşlar şu motorumu bi alayım allahın izniyle aranıza bende katılacağım sıkıntılarımı atlattığım gün inşallah motorumu alacağım ve o gün benim bayramım olacak

motorunu alınca bizi unutma ama. amacımız toplu geziler etkinlikler. kişi sayısının çok olması (tabi düzgün kişilerden oluşmak üzere) daha eğlenceli olacaktır. motorunu alınca bize ulaşırsın artık. bekliyoruz.
inşallah istediğin motoru alırsın :rendeer:

sen de grubumuza katıldın ya sırtımız yere gelmez artık :cat: baharın gelmesine de az kaldı zaten. çok yakında başlayacağız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar