[Konya - MT]

Selam nasıl görmezsin ya ben varım işte konyadan daha ne olsun ama başka konyalı arkadaşlarıda bekliyoruz...:bounce:

abi sende durdun durdun daha yeni soruyosun Konya'dan arkadaş var mı diye:mrgreen: 549. mesajın olmuş bi de:)
ben de İstanbu'danım bu arada.:)

Konya - Ankara - Eskişehir... Bir İçanadolu buluşması mı yapsak ki :wiinkk:

Ben de askerde acemiliğimi Konya'da yaptım.

Ayrıca hem Konya'yı hem de Konyalıları çok severim.

Eh bu durumda ben de yarı Konyalı sayılırım herhalde.

ulassal' Alıntı:
bende konyadanım ortağım :cat:

ortağım tanışalım o zaman. konyalı ve konyada olanlar tanışmak isterseniz. grubumuza katılmak isteyenler özel mesaj atsın lütfen.

bi içanadolu buluşması hiç de fena olmaz aslında:rendeer:

bu kadar konyalı burda iken birşey sormak istiyorum konya beyşehir yolunu mobiletle giden var mı?ben bu baharda denemek istiyorum.
ben motoru konyada sevdim jawaları 100lükleri ve düz yolları ile bana motoru sevdirdi bu şehir

Son düzenleme:
crxforever' Alıntı:
bu kadar konyalı burda iken birşey sormak istiyorum konya beyşehir yolunu mobiletle giden var mı?ben bu baharda denemek istiyorum.
ben motoru konyada sevdim jawaları 100lükleri ve düz yolları ile bana motoru sevdirdi bu şehir

konya-beyşehir arası 90km (şehir merkezinden) ve yollarda rampa viraj çok. gidenler var aslında mobiletle. ama yolda kalma ve motorun şişme riski daha fazla. :)
baharda biz scooter, cup motorlarla gideceğiz zaten. :bounce:

bende gelmek isterim.şişmeden cok beni rampalar korkutuyor 90 kilo olduğum için.(glardoni silindir taktım).para bulur da karajava alırsam bir de alanya yapmayı düşünüyorum.

crxforever' Alıntı:
bende gelmek isterim.şişmeden cok beni rampalar korkutuyor 90 kilo olduğum için.(glardoni silindir taktım).para bulur da karajava alırsam bir de alanya yapmayı düşünüyorum.

bekleriz tabi seni de:) bence 4 zamanlı bir motor al uğraşma eskilerle.
bizim grupta cup ve scooter motorlar var hepsi 4 zamanlı. eğer çevrendeki arkadaşlardan da gelmek isteyenler olursa bekleriz tabi daha zaman var. ama en azından tanışmış oluruz :bounce:

tırlamamdan ve mavi dumandan rahatsız olmazsanız bende gelmek isterim:mrgreen: .(glardoni silindir taktım)..şişmeden cok beni rampalar korkutuyor 90 kilo olduğum için.para bulur da karajava alırsam bir de alanya yapmayı düşünüyorum.

2 zamanlının dumanını birde basitliğini seviyorum.birgün illlallah edince 4 zamanlıya gecerim.bu arada üstte mesajı 2 kere atmışım

Son düzenleme:
2 zamanlı motor basit ama artık 4 zamanlı motorlar artıyor. gerçekten de rampada hiç sorun çıkarmıyor. akyokuşa 2 kişiyle 3 viteste çıktım mesela. zaten mondial 110ft var 4 vites.

Konya'lı motorcu var mı diyorsunuz? Benim bildiğim Konya Türkiye'de en çok motosiklet kayıtlı olan il, İstansul'dan bile çok.

erguvan' Alıntı:
Konya'lı motorcu var mı diyorsunuz? Benim bildiğim Konya Türkiye'de en çok motosiklet kayıtlı olan il, İstansul'dan bile çok.

Konya'da motorcunu çok oldığu doğru. ama motosiklet.net de var mı diye sordum ben. her Konyalı motorcu internette olsaydı site konyalı dolardı heralde :queen: :queen:

ylmzzz arkadaşım nazik davetin için sağol benim de motorum yok ama inşallah yakında olacak inşallah bende Konya'lı olarak aranıza katılmaktan onur duydum o Konya Beyşehir yolunu motorumu alınca inşallah bende gideceğim tüm Konya'lı arkadaşlara saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar