Konya MT Kestel Gezisi

iyi gezmişsinizde zx12r a göre yollar değil onlar..

Biz dedik onlara racing almayın diye :) Biz boşuna mı naked istedik Barış abi. Geçen kum zeminde ayaklığı sabitleyemedim motor yan yattı çizik bile yok. Gerçekten grenajın mı var sorun var demekmiş:cat:

Gezilerimize bakarsan genelde araziye giriyoruz. Yaşasın doğallık yaşasın enduro ruhu diyorum her zaman:cherry:

Bunlar da Sempatik42 arkadaşımızın makinasından. Oğuz un çektikleriyle karışmış idare edin artık, tekrar bakarsınız :)

Son düzenleme:
üfffffffffffffff üfff :mrgreen: manyak bi yermiş bu kestel yaaa.. içim gitti vallahh...bi dahakine bende gelicem :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
bu gibi yolara giderken yanına bir teneke kapak al yılmaz veya 10 cm çapında sert plastik bişide olabilir motoru ayağa aldığında ayağın altına at hayatta sorun olmaz..

maaşallah ne güzel gezmişiniz,twisterde hayırlı olsun yılmaz.

bu gibi yolara giderken yanına bir teneke kapak al yılmaz veya 10 cm çapında sert plastik bişide olabilir motoru ayağa aldığında ayağın altına at hayatta sorun olmaz..

Barış kardeş akıl verme! Gel de bir gün de beraber gezelim... Söz seni asfalttan indirmeyiz. :queen:

aferim bize be ne güzel gezdik ama :p

yılmazım senden endura naraları yükselmeye başladı yavaş yavaş hepinizi endurocu yapacam zamanla sindire sindire içten içten kemirecek sizi araziye çıkma dürtüsü nıhahah

yahu serkan hocam sen hazır enducuyu kaybettin adamın gül gibi eendurosu vardı cesetlerin eline düştü :)ama yok hocam ya harbıden öbüreri motor değil ogün tarlaya gırınce cbr la içim cız etti alacaksı enduro tarla bayır dalacaksın olmuyor böyle .senin motoruda devirdik tekrardan özür diliyorum .kontrolden cıkacagı hiç aklıma gelmemişti .senin kısrağı zaptedemedim .:)

Güzel bir gezi olmuş. Emeğin ve paylaşımın için thanks...

slm helal olsun abi hayabusayla arazıye girmişin bız bulsak heralde evden cıkarmayızzz ama ölmeden bıncem o motora

Önemli olan motosiklet ruhu değil mi? Motosiklet kardeşliği bu, 1300cc 50 cc farketmiyor, o zaman gerçek dostluk ortaya çıkıyor.

La taaa ne zamanın gezisiymiş, Kaçırmışız. Tekerlerinize sağlık güzel gezi olmuş. Kış günü yaza hasret bıraktı resimler... Yinede kışı seviyom yaa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar