Konya MT ani gezimiz :)

bugün motorlarımızı kışlık bakımı bitmiş şekilde servsisten aldık. ben, RAPTOR66 ve motosport vardı yanımda. iki motorla biraz şehir turu atalım dedik. açılış günümüzde aniden bir fikir değiştirek yönümüzü şehirdışına çevirdik. konyanın tepelerinde şehrin havasından kurtularak tertemiz bir hava aldık. gerçekten sezonun ilk günü için süper bir açılış oldu.
yanımızda fotoğraf makinemizi bile almadan çıktığımız bu ani gezinin fotoğraflarını çekmek cep telefonlarımıza düşmüştü. :mrgreen:

12wr2.jpg

25vx.jpg

34lk.jpg

44en.jpg

52lf.jpg

63iv.jpg

75rf.jpg

82sr.jpg

90zc.jpg

104kt.jpg

115cp.jpg

133lm.jpg

evet motorlar servisten çıktı bi tur atalım derken bide baktım şehir dışına çıkmışız yaa ama ilk gün olmasına rağmen çok güzeldi ya havada güzel olunca tabi kendimizi yolun akışına bıraktık aniden çıkınca yola fotoğraf makinesi yoktu işte cep telefonuyla çektik resimlerimizi güzel bir başlangıç oldu :rendeer:

Aferin sizlere..:)......de,
raptordostum, motorun arkasındaki tozluk kamyondan mı düşmüş te aldın taktın:queen: o ne yaw öyle...:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Havalar düzeliyor motorculara gün doğdu. :)

Bence kullanışlı o tozluk, neden derseniz geçen azıcık yağmur yağıyor eve gideriz diye çarşıdan yola çıktık kuzenle 8 km yolda gelene kadar sadece sırtım su oldu. Yağmurlu havada motora binilmez diye bir kaide mi var? :p

güzel gezmişsiniz,ama herhalde konyada sizden başka motorcu yok gibi görüküyor:p

MoToR' Alıntı:
güzel gezmişsiniz,ama herhalde konyada sizden başka motorcu yok gibi görüküyor:p

anladık espiri yaptın ama.:farao: bugünkü gezi resimlerimizi yüklüyorum. o zaman karar ver bence. daha da gelemeyenler vardı.

bu resimler sadece iki motor varken aniden çıkan bir fikirdi.

motorinn' Alıntı:
Aferin sizlere..:)......de,
raptordostum, motorun arkasındaki tozluk kamyondan mı düşmüş te aldın taktın:queen: o ne yaw öyle...:queen:

hahaha yaw estetik açıdan pek hoş sayılmaz ama sırtımı çamurdan çok iyi koruyo e yaz kış demeden biniyoz motüre 3 ayda 3000 e yaklaştı wallah

Anit,Zafer,Alaaddin,Meram....Nerde benim Konyaaaam!!

Ah be ah gezin bakalim bizsiz oralarda.:salut: tüttü burnumda Konya tüttüüüü:salut:

bmwpower yazın gelince heryere gideriz inşallah beraber. konyalıları almanyadan takip ettiğin için de teşekkür ederiz:rendeer:

ilanerid' Alıntı:
yılmaz hakikaten güzel olmuş bi dahaki sefere bende inşallah :)

pazar günü gezimizde bizi bulamamışın. telefon numaranı verirsen haberleşiriz ilanerid :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar