İstanbul caddesi degilmiydi orası :queen:
İki tane gönül motor var.
Larendedekine bende İyi dua etmem.
Bende şöyle anlatayım. Ve başta diyim. adamların aklı fikri para...
2011 yılında kaza yaptım. Mondial 50 lik scooter. Kaza tutanağımız vs hepsi var. Karşımdaki Vw jettaydı, biz arkadaşımla beraber sağ arka kapıdan girince hastaneye geçtik. tutanağı vs polis yardımıyla tuttuk ve adamda kabul etti ona göre yazıldı. görmedim aniden döndüm gibi.
Tutanak vs hepsi ile beraber motoru götürdük kaporta değişecek tamamen, yamulan yerler yapılacak.
Oradaki bi eleman "abi perte çıkar bu demişti."
neyse. iki hafta sonra gittim. adamlar takmış takıştırmış parçaları. Benden para istiyorlar.
E dedim siz sigortadan almayacakmısınız?
- yok sen verecen sonra sigorta sana ödeyecek diyip 300 küsür gibi bir para istediler. ki ben pert gözüyle bakıyordum.
Neyse ben sigortadan gelecek diye bekliyorum. 1-2 hafta sonra dank etti adamlar nereye parayı yatıracak. karşı tarafın sigortasını aradım anlattım.
onlarda böyle dosya yok gelmedi demesiyle soluğu **** kodumunun motorcusunda aldım. adamlar daha benim dosya nerde , kaza nerde yok...
göndermemişler ****neler.... ben gönderdim. sonra fotoğraf yok. kırık parçaları istedim çöpe atmışlar vs ki sonradan bulundu o parçalar...
Neyse yaklaşık 2 ay falan uğraştım alabilmek için....
Sonra yani kazadan öncede yine 50 liğin lastiğini değiştirmeye gittiydim oraya. saplama vidalarının ırzına geçmişlerdi. Yai geçmişler.
yanına yer açmışlar vs. başka tamirciye gidince öğrendim onuda...
İstanbul cadesindeki ayrı. arada sadece kayışı kontrole vs giderim istanbul caddedekine. oradan şimdilik birşey yemedim.
Önceden Dillan Motor'a giderdim Adem abiye. Yol ve iş yoğunluğu sebebiyle hiç vakit ayırıp gidemiyorum. uzak geliyor.
gerçi oda 150-200 cc altına pek bakmazda tanıdık vs hesabına baktırıyorduk işte...
Gelelim sona... Bu yaw***lar yüzünden kendi motorumun ustası oldum..
Pisikletciden bozma motorcu ne olsun....
Ona servisliği veren mondialinde gözü kör olsun.... (Xtreme maxında olmasa kötüsün mondial...)
Gitmeyin , gittirtmeyin.
Mümkünse kendiniz alın , kendiniz değiştirin...
Büsanda Motosiklet parça toptancısı var. Veya kunduracılarda Delta motor var toptancı oradan parça alabilirsiniz. aksesuarıda ya internetten yada Tosun var kunduracılarda veya istanbul caddesinde portakal pisikletin yanında var adını unuttum. oradan alabilirsiniz.