<konya drag yarışlarında feci ölüm :(

Selam dostlar

Böyle bir haberi duyurdugum için inananın çok üzgünüm:pale:
Yarın yapılacak olan Konya drag yarışları için arkadaşlarımız bugün ordaydı.ve antremanlar yapılıyordu.
Akşam saatlerinde gelen haber hepimizi çok üzdü.
İsminin Murat olduğunu ögrendiğimiz Nigdeli bir arkadaşımız antreman yapmak için pistte çalışırken ve yarış süratindeyken;
yasak olmasına ragman pist içine aniden giren bir gerizekalı focus sürücü yüzünden arkadaşımız o süratle arbaya patlamış.ve feci şekilde can vermiş.malesef motorları araçtan saymayan gerizekalı ş... sizler artık pistlerede dalamaya başladı.

Nasıl organizasyon,nasıl güvenlik tedbirleri bunlar anlamak mümkün degil.kendi ülkemizde bu tür organizasyonları yapamıyorsak daha hiç avrupalarda yarışmalaar girip birincilikler almaya gideriz.Ülkemizi nasıl temsil ederiz.yazık çokkk yazıkkk.

Hayatını kaybeden Murat kardeşimize allahtan rahmet geride bıraktığı ailesi ve sevenlerine başsaglığı diliyorum.allah sabır versin kalanlara.
Tüm mt nin başı saolsun.ve dün bu arkadaşımız kulüp ümüzü ziyaret için adana daymış.tanışmak ta nasip olmadı :(

YETKİLİLERİDE DAHA DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM

beyler dorumudur bılmıorum ama orası bı pıst dıılmıs yolmus..ve antremanlar bıttıkten sora trafıge acılıomus..bu arkadasımız(allah rahmet eylesın)trafıge acık yerde antremana devam etmıs..ben ole okudum ve bıkac kısıde bunu dogruladı..

praetorian' Alıntı:
beyler dorumudur bılmıorum ama orası bı pıst dıılmıs yolmus..ve antremanlar bıttıkten sora trafıge acılıomus..bu arkadasımız(allah rahmet eylesın)trafıge acık yerde antremana devam etmıs..ben ole okudum ve bıkac kısıde bunu dogruladı..
Dostum bana gelen bilgiler bunlar.ama şuda var öyle bir yerde yarışmı yapılır ya.yazıklar olsun ki basit bir pist bile yapılamıyor.gerçi geçmişte dünya şampiyonları olmuş sporcuların elinde tutanmı olduki.bir çogu yaşlandığında veya daha öncesi hep sefalat içinde yaşayıp ölmedilermi.neolacak dimi.bir insan,bir can daha gitmiş.çok nasıl olsa daah geride .inanın hemçok üzüldüm ve hem halimize acizliğimize acıyorum :(

demek ki böyle bir yerde yarış düzenlenmez... ya da çevrede görevli olur... ve antreman yasaklanır... sırf bi tehlike doğmasın diye... olabilecekleri önceden hesaba katarak... uyarı levhası olur... şerit olur... ya da güvenlik görevlisi olur ve antreman yaptırtmaz... en başından böyle pist olmaz... çocuk oyuncağı sanıyoruz çok şeyi... bi yarışta fotoğrafçı arkadaş ölmüştü, bi yarışta araba pistten çıktı seyircilerin arasına daldı... ve pisi pisine bir ölüm daha... çooook yazık çooook..... çooook üzüldüm, inanamadımmmmmm.......................
bilmiyorum, ama kalbimin ve mantığımın derinliklerinden türkiye'de böyle organizasyonlar düzenlenemez düzenlenmemeli diyorum... çünkü tehlikeli ve ciddi işleri profesyonel bir biçimde kotaramıyoruz... böyle olayları duyduğumda türk olduğuma utanıyorum...

allah rahmet eylesin....
mekanın cennet olsun arkadaşım....
......

yazık arkadaşlar allah rahmet eylesin diyebiliyoruz sadece
inşallah böyle birşey bir organizasyonda daha olmaz
unutmayın sadece arkasından üzülmek fayda etmiyor
keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa:salut:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
allah rahmet eylesin, umarım mekanı cennet olur ve motosikletini orada sürmeye devam eder...
:(

allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin:pale:
sana katılmamak mümkün değil, çok yazık:pale:

allah rahmet eylesin... kesinlikle motorları görmemek için ellerinden gelen herşeyi parıyorlar...

bir konyalı olarak ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. :salut: gidemedim antremanları izlemeye. pazar günü konya mt olarak ordayız. bu tür organizasyonları yapamıyoruz malesef.

otomobil draglarında ölüm burda ölüm. en iyisi biz yarış filan yapmayalım eğlenelim derken üzülüyoruz. :salut:

allah rahmet eylesin geride kalan larada allah sabır versin yalnız anlattığın olay akıl alıcak iş değil gerçekten cok acı ve üzücü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm

T_uruncu' Alıntı:
demek ki böyle bir yerde yarış düzenlenmez... ya da çevrede görevli olur... ve antreman yasaklanır... sırf bi tehlike doğmasın diye... olabilecekleri önceden hesaba katarak... uyarı levhası olur... şerit olur... ya da güvenlik görevlisi olur ve antreman yaptırtmaz... en başından böyle pist olmaz... çocuk oyuncağı sanıyoruz çok şeyi... bi yarışta fotoğrafçı arkadaş ölmüştü, bi yarışta araba pistten çıktı seyircilerin arasına daldı... ve pisi pisine bir ölüm daha... çooook yazık çooook..... çooook üzüldüm, inanamadımmmmmm.......................
bilmiyorum, ama kalbimin ve mantığımın derinliklerinden türkiye'de böyle organizasyonlar düzenlenemez düzenlenmemeli diyorum... çünkü tehlikeli ve ciddi işleri profesyonel bir biçimde kotaramıyoruz... böyle olayları duyduğumda türk olduğuma utanıyorum...

allah rahmet eylesin....
mekanın cennet olsun arkadaşım....
......
:cat: :cat: :cat:
Birde nükleer santral yapıp güvenliğini organize edeceğiz
ALLAH rahmet eylesin.Yandı anasının yüreği.:salut:

Allah rahmet eylesin... Vefat eden arkadaşın ailesine baş sağlığı ve onun ölümüne neden olan iki ayaklı insan dışı varlığa da Allah'tan tez zamanda bela diliyorum. ::saad::

insan sinir oluyor boyle seylerde ama elden SABIR DILEMEKTEN baska bir sey gelmiyor. mekani cennet olur insallah....:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar