Konu Dışı Tüm Videolar

Katılım
12 Ocak 2007
Mesajlar
907
tempo sağlam elemanda tam şakşakçı tipi var bide dediğini anlasak dahada eyleneceğiz ama neyse bu arada bu yeteneği mali nasıl keşfedememiş hayret :queen:
 
Katılım
1 May 2007
Mesajlar
4,036
hakkaten yaa yanlış yere açmışım topiği tüm modlardan özürr bu arada adam tam karizma eşofmana baksana nayk ( nike )
 
Katılım
30 Eyl 2006
Mesajlar
2,078
Bunlarda Benim Bestelerim.Efkarlılar Girsin...Birkaç Yazımda Var

Hikayelerini sonra anlatırım.Her bestenin hikayesi var....[YT]nkgBjXqw2ng[/YT]
[YT]CLz3vY9DTi4[/YT]

Geride bıraktığım şehirler ,umutlar,sevgililer...Her biri kalanlara birgün benim gibi sevdalılara 1 asırlık işkence oluyor.İki sevda yaşadım....Çoğu zamanda arada kaldım.Ne yana gitsem gurbet ,nereye kaçsam yüzlerini gördüm binbir türlü ihanetin .
Ama ben ihanete aşık oldum sevgili.Seni severkeb yüreğimi senden ayrı,terli bir tendeki yakamoza kaptırdım.Aklımı başımdan alan senin kokunu,ıslak gözlerdeki hüzne değiştim.Farkında değildin belki de kanatlarımı ne kadar kırdığının...O gözlerdeki nemli bakışlar omzuma gözyaşlarını bırakırken,aynı yatakta ihanet kokan sözler kulağıma fısıldanırken dahi seni düşünmedim.
Acı bir tattı ihanet...Bir o kadar da heyecanlı .İlk aşkmışcasına yüreğimi titretti.Sonra hep hayallerin olduğu derin uykulara yatırdı beni.
Açamadım gözlerimi sevgili.Seni bile unuttum işte.Ne zaman uyansam resmimizi gördüm.İhanetin zehirlediği bedenim ne zaman uykuya dalsa unutuyorum seni.
Sen geride bıraktığım sevdamsın unutulmayacak.

M.Şahin...



KENDİMDEN KAÇARKEN YAKALANDIM HAYATA



Bir özgürlük seninkisi .Sadece kendini haklı gördüğün bu dünyada umursamazca son anlarını yaşayan özgürlüğünün altına saklanmış esaretin var.Kendinden kaçmak için her seferinde sığındığın insanlar senin kalbini kırıyor belki de…Ama öyle bir alışmışlık ki bunları yaşamadığında sanki özgürlüğün elinden alınıp yalnızlıkların o boş kuyusuna atılacaksın.Kendinde kaçtığın bu yollarda kendini yoldaki ”başkalarına” soruyorsun.Oysa sen aslında seninde daha öğrenmediğin,bilmediğin hayal kırıklıklarının acısını başkalarına yüklüyorsun.Yalnızlığını,acılarını belki de o derinde yatan ve uyandırmaya kıyamadığın benliğin her gece isyan ediyordur yatağına yattığında.korkuyorsun biliyorum.Uyandırmaya kıyamadığın benlik daha doyamadığını zannettiğin hayalleri bitirecek,insanları kandırdığın bu yüzüne karşı gelecek.



Sen de biliyorsun bu artık son demleri eski yaşanmışlıkların.Son bir kez diyorsun belki.Son bir şans yaşayamadıklarımın telafisi için bir kez daha sarılırsın anılarını bıraktığın bu şehre.Yalnız insanların koynunda aradığın o sıcaklık sana onca zaman vermediklerini son anlarında hediye etsin istiyorsun.Bırakacağın bu hayatın üstüne çıkıp son bir derin nefes alıp hayatın senin için hazırladığı o hava almaya imkanı olmayan derinliklerine dönecek ve bu son nefesi ömrün boyunca içinde taşıyacaksın.Her ne zaman tekrar nefes almak istesen bir o kadar kirli göreceksin bu hayatı.



Bu koca şehri terk ederken, kabullenmişliğin yaşatacak olduğu hüzünler bedenini o kadar kısa zamanda saracak ve öyle çentikler atacak ki hayatına ;son anlarını yaşarken ayrılığın bir türlü zevk alamayacaksın son anlardan.



Anılarını,umutlarını ,sarhoşluğunu,geceler boyu sevdiklerini sıcak bir çayla avuttuğunu,birlikte olduğun sevgililerini,ders öncesi miğde bulantılarını,yaşaması ne kadar zor olsa da,servis durakları uzakta da olsa evini özleyeceksin.efkar dağıtmak için gittiğin kafeler ,kendine zamanında mahsen yaptığın yatak odanı ve gözyaşlarından rutubetlenmiş duvarları,tembellikten yıkamadığın o sigara kokan bir haftalık giysilerin teker teker gömülmeye başladığında bir hüzünle uyanacaksın rüyandan.Duvarlarına boya yaptığın anıların her sabah gözünde olacak.



Ama unutacaksın.İnsan kendi gerçek kişiliğine gebeyken çektiği bu sancıları atlatıp kendin olacaksın.Kendini kabullenmişliğin özgürlüklerini ve hayatını kısıtladığını zannettiğin anlarda yepyeni bir özgürlük saracak bedenini.o özgürlük ise kendini yaşaman olacak.



Hayata hoş geldin……..
 
Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Katılım
10 Mar 2006
Mesajlar
1,529
şahın sende ne cevherler varmiş agzına yüregıne saglık cok güzel calişmalar:rendeer::rendeer::rendeer:
 
Katılım
1 Mar 2007
Mesajlar
528
vay kardeşim benim ağzına sağlık guzel parçaydı ....:cat::cat:

bitir şu askerligide birgun oturup bi muhabbet yapalım kulaklarımızın pasını sil be hacım :wiinkk:
 
Katılım
30 Eyl 2006
Mesajlar
2,078
vay kardeşim benim ağzına sağlık guzel parçaydı ....:cat::cat:

bitir şu askerligide birgun oturup bi muhabbet yapalım kulaklarımızın pasını sil be hacım :wiinkk:
bir yıl sonra inşallah korti.bu hafatsonu glebilseydin çok güzel olacaktı:pale:

cüpperrrrr cüperrr süperrrr haha çok güzel duygulandım :rendeer:
güzelmi olmuş nasıl olmuş onu annamadım ama iyi olmuş gibi:rendeer:

youtube bende çalışmıyor ama satırlar süper olmuş bilader eline sağlık ....


çok teşekkürler.
 
Katılım
3 Ara 2006
Mesajlar
548
emeğine sağlık kardeşim
ehh artık bir stüdyo yaparız
basslar benden , bateri de çalabilirim :wiinkk:
 
Katılım
3 Eki 2006
Mesajlar
2,606
niye klipler karanlık.:silent:Şarkılar güzelde klipleri karanlıktamı çektiniz :)
 
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
11,471
:cherry: tlfn muhabbeti harika :cherry:

ağzına sağLık kadeşim :) seni meshur yapaLım :)
 
Katılım
30 Eyl 2006
Mesajlar
2,078
emeğine sağlık kardeşim
ehh artık bir stüdyo yaparız
basslar benden , bateri de çalabilirim :wiinkk:

inşallah selim bu hafta yaparız bişeyler .ancak daha stüdyo yolu uzak bize...:p

Eline yüreğine saglık.Süper olmuş
çok teşekkürler elint özledim sohbetini.

niye klipler karanlık.:silent:Şarkılar güzelde klipleri karanlıktamı çektiniz :)
erdo kafa güzel o yüzden...:mrgreen:efkarlı efkarlı çekiyoruz hep mum ışığı bunalım.pesimistik takılıyoruz.

:cherry: tlfn muhabbeti harika :cherry:

ağzına sağLık kadeşim :) seni meshur yapaLım :)

heheh arkadaşları sattık ....:pteşekkürler cakalaz
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst