Konu Dışı Tüm Videolar

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Tamam bir motosiklet almak istiyorsunuz ama biraz bekleyin.
Paranızı biriktirip, doğru düzgün bir motosiklet alın.

Yoksa paranızı saçmakla kalmaz, MT de ikide bir şurası şöyle oldu, burasından koku geliyor gibi gereksiz topicler açıp, milleti de rahatsız edersiniz.

Sıkın dişinizi biraz daha.

Demek istiyor.

Gerçi bu adam bana göre iyi bir motosiklet alsa da rahat durmaz.

Yok şurasını değiştirecem, yok fara xenon takacam, yok fren balatası ne marka olsun gibi muhabbetlere girer.

Olsun.
Ona da alışık bu yaşlı bünye...:)

Kısaca reklamın bizi ilgilendiren kısmı budur..

Bir başka bakış açısı da şöyledir.

Paranızı harcamayın.
Bize yatırın biz biriktirelim.
Yaşlanınca kral gibi yaşatalım sizi.
Tabii Türkiye'de yaşlanabilen şanslı insanlardan biriyseniz.
Bu arada siz ot gibi yaşayın.
Biz sizin yerinize zevk sefa süreriz.

Merak etmeyin.
Torunlarınıza da anlatırız..:)

Reklamın çekildiği yer adım gibi eminim Bağdat caddesindeki (bilmeyenler için) İstanbul motor

Tespite gelince Adam paraları saçtığı yer Harris elciklerin bulundugu standın önünde ben o standdan elcik aldım en arkada GV 650 var

Sonra Hyo nun üstüne biniyor o sırada gözüme çarptı GV 650 nin sağında bi merdiven çıkıyor o merdiven kasaya gidiyor İst motorun kasası :cherry:

İstanbul motor orası :):p:cat:

Bu reklamda......;

Her gereksiz harcamaya paramız yettiğinin (yettirmeye uğraştığımızın) ama iş Geleceğimizi Garanti altına almak
için birikime gelince;

''Aldığımız para yetmiyor ancak geçiniyoruz''..Diyenlere mesaj vermek istenmiş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar,

konu alakalı olunca size mutlaka anlatmak zorunda olduğum bir husus var.

Avivasa dan bir çalışan vatandaş. vakti zamanında musallat oldu bana.
iyi kötü laflamamız da var komşunun da çocuğu, bu vatandaş ne olur seni de bireysel emekliliğe üye yapalım diye tutturur dururdu. ben pek oralı olmazdım.

bir gün bu telefon açtı müdürümle örnek bir görüşme yapacağım ne olur bana referans olur musun diye. kardeşim inan vaktim yok dedim ama adam laftan anlar tipten değil.. ne ricalar ediyor.. iyi kötü arkadaş sayılırız, daha da önemlisi komşu.. mecburen kabul ettim sonunda..

neyse görüşmeye geldiler. anlattı bişiler gitti. iki gün sonra damlamaz mı eve? ailem de yazlıkta.. akşam onda işten gelmişim 11 de zırıl zırıl zil çalıyor. ne olur seni üye yapalım, kardeşim olamam ben dedim. ertesi gün gene aynı..

canım sıkıldı valideye telefon açtım. bak bu oğlan musallat oldu, kalbini kıracağım komşunla kötü oacaksın diye. annem aman ters davranma olmaz de kapat dedi. de vatandaş bir sonraki gün yine.. ağlamaklı, işten atılacağım ne olur bari iki ay üye ol dedi.

iş konusunda hassasım çünki devletimizin iş politikası malum.. dayıların yeğenleri kayırması üzerine kurulu. bu iki ay üye ol sonra çıkarsın deyince tamam dedim.. iki ay bitti benim üyeliği kapat dedim. vatandaş ne olur iki ay daha öde sonra çıkarsın paranı alırsın dedi.

iki ay sonra kapatayım dedim, başka bir kanal aracılığıyla öğrendim ki benim paranın tamamı gitmiş.. geri ödeme falan diye bir şey yok..
bana yatırdığın paraya şöyle kazanç var diye anlatan oğlan çocuğu meğer bizi kandırmış. 10 yıldan önce çıkarsan yatırdığın paradan çok daha azını alıyormuşsun..

neyse eve geldim valideye anlattım olay oldu.. ne aptallığım kaldı ne salaklığım.. valide huyumu da biliyor, çok kızarsam gidip çıkarırım oğlanı evinden. sakın bir şey yapma deyip duruyor bir yandan. yediremedim de kendime. üç kuruşluk pz. çocuğu bizi keriz yerine koydu diye. döveceğim annem kızıyor bana, apartmanda rezalet mi çıkaracaksın, üye olmasaydın diye..

Neyse avisaya şikayet yazdım. cevap yok. çok daha ağır bir dille yazdım. mahkemeden de bahsedince iki gün sonra birini gönderdiler bu sefer.

vatandaşa durumu anlattım. adam demez mi haklısınız. arkadaşımız sizi kasıtlı olarak kandırmış görünüyor ama paranızı iade edemeyiz diye.. mahkemeye de verseniz bir şey kazanamazsınız dedi. güler misin ağlar mısın.. gelen vatandaşa sordum evli misin çoluğun çocuğun var mı diye.
var deyince. hemen çık git, akşam hanımına çocuğuna rezil olma dedim..

tabi apartmanda olay duyuldu. zaten çok sevilmeyen oğlan ve ailesi iice dışlandı.. ben de keriz yerine konulduğumla kaldım şimdilik. artık bi gün kafamın tası atar da oğlanı döver miyim. yoksa bi kaç kez her rastladığımda döver miyim bilmiyorum. bu sonraki iş.. önce şu mahkeme süreci bi başlasın sonuçlansın, gerisi sonraki iş..

aman arkadaşlar.. avivasa cidden dolandırıcı bir firma. sakın bulaşmayın. bulaşacak arkadaşlarınızı uyarın. bu olayı anlatın.

Son düzenleme:
arkadaşım bahsettiğin olay hemen hemen tüm bireysel emeklilik adı altında iş yapan firmalar için geçerli.Bu sistemde para ortak bir havuzda toplanıyor.Para ne kadar büyük olursa o kadar çok getiri sağlıyor yani.Ama öyle bir iki sene sonra çıkarım diyerek bu işe girerseniz yok sigorta yok masraf vs vs gibi bi sürü uyduruk kesinti koyuyorlar önünüze.Haliyle yatırdığınızdan daha az para alıyorsunuz.Bence en mantıklısı eğer yapabiliyorsan kendin yapacan yatırımını kaldırımını

Bu reklamda......;

Her gereksiz harcamaya paramız yettiğinin (yettirmeye uğraştığımızın) ama iş Geleceğimizi Garanti altına almak
için birikime gelince;

''Aldığımız para yetmiyor ancak geçiniyoruz''..Diyenlere mesaj vermek istenmiş..

Ozaman onlar bana mesaj vermişler.. :cherry:
Ne güzel üstüme alınmamıştım Gergerli abi niye söyledin şimdi bana laf çaktırdıklarını :mrgreen::mrgreen:

Reklamı ilk seyrettiğimden beri itici buldum. Demek istiyor ki keyif aldığınız şeylere para yatırmayın, bize verin. Biz size emekli olunca o paraları fazlasıyla geri vericez.

İyi de , hayatın bütün keyiflerinden mahrum kalarak, sıktım kemerleri paralarımı size verdim diyelim. 50-60 yaşında bana fazlasıyla geri verdiniz. Ne yapıcam ben o yaştan sonra o paraları. Torunlarımı dizlerime alıp, ben çok para biriktirdim evladım, yemedim içmedim biriktirdim. Anlatacak tek hikaye bu mu olacak yani ? :farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Reklamı ilk seyrettiğimden beri itici buldum. Demek istiyor ki keyif aldığınız şeylere para yatırmayın, bize verin. Biz size emekli olunca o paraları fazlasıyla geri vericez.

İyi de , hayatın bütün keyiflerinden mahrum kalarak, sıktım kemerleri paralarımı size verdim diyelim. 50-60 yaşında bana fazlasıyla geri verdiniz. Ne yapıcam ben o yaştan sonra o paraları. Torunlarımı dizlerime alıp, ben çok para biriktirdim evladım, yemedim içmedim biriktirdim. Anlatacak tek hikaye bu mu olacak yani ? :farao:

ayrıca elin ingilizini daha zengin edeceksin..

Aynını bende hsbc çalışanına söyledim..

Hayat sigortası yapmak istediler, kazada masrafımı karşılıyolarmış..
Şirketten özel sağlık sigortam olduğunu onlarında herşeyi karşıladığını bu yüzden gerek olmadığını söyledim.. Ölürseniz 70 milyar veriyoruz dedi :mrgreen:
Ölmeden verseler anlaşırdık halbuki, öldükten sonra naapıcam o parayı :p 50-60 yaşında yine işe yarar, ölünce anca kefen parası kadarı işe yarıyo..

[YT]joMfVFAK5Qc[/YT]

Yıllardır huşu ile dinlerim...::music2::::141::

drum solo dedigimizde alkıma direk şu velet geliyo... elleinden öpmek istiyorum!!!!!!!!!!!:cat::cat::cat:

[YT]J6T4OwacRL0[/YT]

bence sonuna kadar izleyin:bounce:

bu cocugu biliyom tony jr zaten bu manyak bişi ödülleri var bu yaşta bunada maşallah:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar