Konu Dışı Tüm Videolar

Moderatör (forrap)
Mete abi biraz garip bir adamsın ama müzik ruhun var:) Üyelerinin %70-80 i rockçı olan bir sitede bu tür başlıklar güzel oluyor:wiinkk:Bu arada dün indirdin demi clibi?Bir sorun çıkmadı yani?

yok abi çıkmadı valla...dur seni arıyom bişey danışıcam...ub 40 a baksana bi kanka...I wannayı söyleyen avradın adınıda yazıver kankoviç...:p

Moderatör (forrap)
Nina Sky Feat. Angie Martinez - Time to Go parçanın ismi abi...Şarkının kendisi de 2 dakika sonra sende:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbul sokakları
unutursun diye
214km.png

sağdaki düşen mete abi hala alışamadı :p

tuncer büyüksün be baba...:p

ulenn musti arabeskdende yıldızlı pekiyi alırız biz..."unutursun diyee çokk korkuyorumm....."

ha bilirmisin şunu..."hasret rüzgarlarıı çok erken estii ayrıldık sevgilim doymadım sanaaa..."melodi çekkk....rüzgar sesi çekkk...:p

bilmemmi mete abi :)

Moderatör (forrap)
Özeline bak mete abi:) Aslında site kurallarına aykırı diye vermedin linki burdan ama özeldende yasak normalde:) Daha az zararlı olduğu için özelden yolladım:cat:
Bu arada diğer sorduğun parçanın ismini yazmayı unutmuşum,pardon...Fat Joe Feat. Ashanti - What's Luv :cat: :wiinkk: Sana onun clibinide yarın ayarlarım istersen evde arşivimde var...

hadi ya ben özelden :) mp3 linki verdim :)

forrapcan allah razı olsun...allah ne muradın varsa versin...allah tuttuğunu altın etsin...allah Cannes film festivaline gitmeni nasip etsin...Allah 50 cent le karşılıklı atışmayı nasip etsin...Allah seni başımızdan eksik etmesin...

:queen:

puhahah @mete abi :mrgreen:

şeri şeri leydi
elim .ötüne deydi
of ne güzel şeydi
tekrar denedi
:p:p
eskiden parlement sinema kulübü vardı
mavi ay vardı
top gunu unutmam güzeldi :)
herşeyin .oku çıktı tvde artık sibel canın tangasını izliyoruz :silent:

Moderatör (forrap)
Abi sende benim adamımsın:) İstediğin şarkı oymuş demi:) Gerçi ben yanlış söylemem :p Bu arada açtıracaksınız en sonunda benim old school arşivimi,göreceksiniz nolstaljiyi:) Hem ben öyle youtube linkide vermem verirsem şarkıyı upload eder drek şarkının linkini veririm:bounce: :p

Yaws hakkaten coşmuş bu topic.
Gene uykusuz kaldık. O değil hatunum yüzünü asmaya başladı.

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
U96 istiyorum..

Tekno festivaline Almanya'ya gitmek istiyorum.
:mrgreen:

salı günü vize işlemlerim bitiyor iki hafta sonra almanyada olacağım Allahtan bi zarar ziyan gelmezse.

Son düzenleme:
nightmare84' Alıntı:

sen kaşındın...pek nostaljik sayılmaz ama işte seni bu parçayla tuş edeceğim...tuşmu değilmi...hadi bakalım...bu parçayı dinle ve pes et boyun eğ...:queen: :p :wiinkk: nasıldıı...bana top gunla gelmeyin baba...bana sanat eseriyle gelin...bana yüzyılın hitiyle gelin...:queen: :rendeer: :p :wiinkk: :bounce:

R.E.M...............Losing my religion

http://www.youtube.com/watch?v=SeoF-NfUVL8&search=r.e.m

tuncer evet o martinez ama metro + daki parça hızı değil...başka versiyon başka klip...aynı parça ama izlediğim düzenleme değil abi...

water bu r.e.mi dinleyip öyle yat kanka...:rendeer:

musti81' Alıntı:

lennnnn cybıll spherd'i bana sor...:salut: :pale: ...ilk aşkım...

Son düzenleme:
Yaws nasıl olsa tatildeyiz. Şu muhabbet bırakılır da yatılır mı? Hele sen bi çay daha demle.
rem i bilmem mi sewerim kerataları. Senin için dinliyorum.

Pekiiii whitelion u hatırlayan war mı bakalım?

www.youtube.com/watch?v=bkO9mBch18U

"Huzur Hıp Hop'da"..Fat Joe & Ashantı...Beni Müziğimle Başbaşa Bırakın...

http://www.youtube.com/watch?v=NBw_VvirKJc&search=fat joe ashanti

Lanet Fat Joe...kıçı kadar seside büyük olan adam...ne istersin bu Türk evladından.. emperyalist güçlerin adamı...benim Türk Sanat Musikim var...benim Kürdili Hicazkarım var...benim Gülşenim var...benim Kuşum Aydınım var...benim müziğim var siyah adam...senin lanet rapini hıp hop'unu ne yapayım...("lanet" kelimeleri özellikle Amerikan filmlerinden alınmıştır..)

ya sen Lanet Ashantı...çılgın melez...siyahi prenses ne işin var hayallerimde...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar