Konturpiyede kaldım !!!

Arkadaşlar bir motor sevdasıdır gidiyor, bende bu rüzgâra tutuldum, amma velakin ne tip ve kaç cc lik motor alacağıma karar veremiyorum. Bisan, mondial ve kanuni arasında seçim yapamıyorum. Kanuni nin sitesi açılmıyor ve bisan ında sitesinde 2 motor var ne biçim siteler anlayamadım! Bana yardımcı olursanız memnun olurum. Tşkkrlr...

Kardeş forumlarda kullanıcı arkadaşların yorumlarını iyi oku şikayetlerinde memnuniyetlerinde aynı olduğunu göreceksin

sana kimse yardım edemez marka arasında kalmışın bıde hangi modellerı begenecegını bılmıyorsun..scootermı choopermı vs vs vs

THUNDERSSS teşekkürler, yorumları okuyorum okumasına ama dediğin gibi çok iyi yorumda var çok da şikayetçi olanda var. Birazda şans işi bence çünkü mekanik olan her şey insan yapımı... Ya şans diyeceğim.

OKAN4037 Sana teşkür, bana başkaları yardım etti. Ne demek istediğimi hemen anladılar, scooter ler bence çocuk oyuncağı, adam gibi bir motor alıp, icabında bolu dan çıkıp senin memlekete gezmeğe gitmek isterim. 150 cc ve 250 cc istiyorum... tşkkr...

almışken paran varsa tabiki en güzelini al... bide altalta mesaj cekmek yasak moderatör görmesin:rendeer:

otomatik vites ve su soğutmalı mp3 çalar kaset çalar var.ben senin yerinde olsam dorado alırım.bende var çok ta memnunum

Bi bakmışsın pat almışsın! Tarzını belirlersen bi sürü marka hakkında bi sürü yazı var sitemizde.

:cat: OKAN4037 uyarına teşekkürler.
:bounce: YUKSELMOTOR tavsiyene teşekkürler birader incelemem lazım ok.
:rendeer: DARKDIAMOND siteyi karış karış gezdim ama aklım karıştı, iyi yorumlar ve şikayetlerde var, kararsızım araştırıyorum ok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar