kontakt lens

Arkadaşlar bende lens kullanıyorum. Gözlükten çok kullanışlı fakat hiçbir zaman çok uzun vade kullanmak nasıb olmadığı için uzun vadedeki avantaj veya dezavantajı konusunda bilgi veremiyorum. Zaman zaman kuruluk ve batma yaptığı oluyor. Bousch lomb markayı sürekli kullanıyorum. Haftada bir çıkartıp suyuna koyuyorum. Ama bu iş hep böyle olmuyor. Bazende rahatsızlık verip birkaç gün içinde çıkarttığım olur.
Mesala 20 gün kadar önce 8000 km motosikletle tur yaptık. Hava sıcak olduğu için süreklı vizorum açıktı ve güneş gözlüğüm vardı. Bu süre zarfında 2 defa çıkartıp özel ilacına koydum. Benim en büyük problemim lensler gözümde iken ya denize dalarım ya duşa girerim yada yüzümü yıkarken gözümü kapatmayı unuturum ve bu güne kadar yaklaşık 20 tane lensi kurban ettim. Şimdi ise doktorun demesine göre 2-3 ay sürekli gözümde kalabilecek ve onunla uyuyacağim 500 tl civarında bir bedelle yurt dışından özel lensim geliyor. Parasını da ödedim. fakat doktordan gidip alamadım. Çünkü lensi yine denize gömdüm. Artık doktorumdan utanmaya başladım. Allah kimseyi anasının hediye ettiği gözlerden uzaklaştırmasın.

Ben sipariş ettim gelecek yurtdışından.Fakat bu lens farklı biraz.Sadece gece uyurken takıyorsun, sabah uyanınca çıkartıyorsun ve göz bozukluğunu 16 saat düzeltiyor.Anlayacağın sen uyurken merceği şekillendirerek düzeltiyor.Bir süre sonra her gece takarken haftada bir takmalara kadar düşüyorsun, çünkü göz alışıyor.

Tavsiye ederim.Uyku lensleri diye araştır çıkar birşeyler.
Lensleriniz geldi mi memnun musunuz ?

bi keresinde bausch&lomb alıyim dedim, bi kere de bundan alıyim bi deneyeyim dedim, lens çok acayip numaralar yaptı. gözüme yapıştı, lens kutusuna yapıştı, vs. bu markanın lens solüsyonları da bi acayip, onları da tavsiye etmem. acuvue ile aralarında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama lense benzemiyorlar. çok fark var arada

bi keresinde bausch&lomb alıyim dedim, bi kere de bundan alıyim bi deneyeyim dedim, lens çok acayip numaralar yaptı. gözüme yapıştı, lens kutusuna yapıştı, vs. bu markanın lens solüsyonları da bi acayip, onları da tavsiye etmem. acuvue ile aralarında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama lense benzemiyorlar. çok fark var arada
acuvue çok tutulan bi marka gerçekten deneyeceğim

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

Lenslerim yeni geldi, bu akşam uyurken ilk kez takacağım ve yarın muayeneye gideceğim.1 haftaya sanırsam numaramı 0'a düşürür.O zaman memnuniyetimi anlatırım.
Öncelikle hayırlı olsun :) Deneyimlerinizi merakla bekliyorum

Ben 12 yıldır Bausch & Lomb kullanıyorum, gözlerim 9.5 miyop, 1 sene önce gittiğim doktor, gözlerimde kuruluk sertleşme yada herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ben tavsiye ediyorum sadece, yorum yaparsam ukalalık olarak algılanabilir diye gerek duymadım.

Ben 12 yıldır Bausch & Lomb kullanıyorum, gözlerim 9.5 miyop, 1 sene önce gittiğim doktor, gözlerimde kuruluk sertleşme yada herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Ben tavsiye ediyorum sadece, yorum yaparsam ukalalık olarak algılanabilir diye gerek duymadım.
Sanırım herkesin gözünde farklı etkiler var ben ciba vision (air optix aqua) kullanıyorum uzun süre gözde kalmadığı sürece memnunum aslında ama uzun süre (10-12 saat) sonra görüntü bulanıklaşmaya ve gözü yakmaya başlıyo sanırım bu benim gözümün hassaslığından

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artelac Advanced kullanımı nasıl ? tek damla olarak paketlenmiş anladığım kadarıyla tek başınıza uygulayabiliyo musunuz ? ( göze damla damlatmak biraz zor geliyor da :) )
Yeni gördüm :). Evet, tek kullanımlık şekilde. Kendi başıma kullanıyorum, artık alıştığım için belki de, hiçbir damla boşa gitmiyor :p.

Yeni gördüm :). Evet, tek kullanımlık şekilde. Kendi başıma kullanıyorum, artık alıştığım için belki de, hiçbir damla boşa gitmiyor :p.
Sanırım beceremem ya ben onu :) Sizi de ayrıca tebrik ederim. :) gözü kaçırmadan tek seferde damlatmak takdir isteyen bişey :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar