Kontak kapat Türkiye 20 Haziran

Motosikleti
Dominar D250
Hava yağmurlu olduğundan mecburen kontak kapatmış oldum. Ama benimki çok etkili bir eylem değil zaten...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Takip ettiğim kadarıyla eylem pek tutmadı, pek sahiplenilmedi. Pazartesi günü de toplu taşıma camından armut gibi seyrettim yoldaki motorluları.

Ben de Cumartesi günü motoru Şile Tüvtürk'te muayeneye sokmadan önce depoyu fullemiştim. O gün biraz gezdim, eve geldiğimde benzin ışığım yanıyordu. Pazar, Pazartesi, Salı kullanmadım. Yakıt da almadım, toplu taşımaya bindim.

Tavşan şeyini taşa sürtmüş de "dağı şey ettim" demiş. Bizimki biraz öyle oldu. Umarım ileride daha etkili yollar bulunur da işe yarar.

Takip ettiğim kadarıyla eylem pek tutmadı, pek sahiplenilmedi. Pazartesi günü de toplu taşıma camından armut gibi seyrettim yoldaki motorluları.

Ben de Cumartesi günü motoru Şile Tüvtürk'te muayeneye sokmadan önce depoyu fullemiştim. O gün biraz gezdim, eve geldiğimde benzin ışığım yanıyordu. Pazar, Pazartesi, Salı kullanmadım. Yakıt da almadım, toplu taşımaya bindim.

Tavşan şeyini taşa sürtmüş de "dağı şey ettim" demiş. Bizimki biraz öyle oldu. Umarım ileride daha etkili yollar bulunur da işe yarar.
etkili yol falan yok abi unut bunu
bizim milletimizden bu konuda birşey olmaz

Etkili yol var. Aynen böyle kontak kapatılacak.
Ama evin garajında değil.

Beşiktaşın göbeğinde bir kırmızı ışık süresi.
Eminönünde bir kırmızı ışık süresi...
Gibi, gibi...

Bak o zaman nasıl basında manşetler atılıyor...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yakıt zamlarından en çok etkilenen çiftçiler meclisin önüne gübre yığdıklarında, kamyoncular da bütün ülkede otoyolları tıkadığında belki o zaman düzelir. Gelişmiş/medeni dediğimiz avrupa ülkelerinde böyle yapıyorlar.

Biraz eski bir haber ancak yapılacaksa böyle yapılmalı bence..

Fransa'da fiyat artışı eylemi: Çiftçiler hükümet binalarının önüne gübre döktü

3115643.jpg

x1080

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar