Konjektörsüz gezmek

Dun birinde gordum konjektorü sokmus km islemiyor hayvan gibi geziyor adam. Ne gunlere kaldik ya rabb. Satarkende kesin isim yuzunden binemedim yazar !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
(bkz: konejktör nedir, ne işe yarar)

Googleye yazınca böyle bişey çıkıyo
(bkz: konejktör nedir, ne işe yarar)
minik.gif

Motosikleti
Fazer8 abs
Dun birinde gordum konjektorü sokmus km islemiyor hayvan gibi geziyor adam. Ne gunlere kaldik ya rabb. Satarkende kesin isim yuzunden binemedim yazar !

konjektörü söktüğü kanaatine nerden vardınız. ve konjektörle km artışını birbirine nasıl bağladınız???

km sayaç regulatörünü yada telini sökmüştür.

konjektor: alternatorun yuksek devirde ürettiği yuksek voltajı 12 volta düşüren parcadır

:) arkadaş karıştırmış galiba :) konjektör statör :) bunlar elektrik le alakalı km :) tamamen mekanik diyebiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biri yazar dedim ama yazan çıkmadı, karıştırılan şey redüktör oluyor.

konjektorle km sayacının ılgı ve alakası nedır? konjektor dedıgın parca bobınden gelen akımı dusurerek aunun sarj etmesını saglar.

km sayacını soktuyse ona dıyecek bırsey yok .aman km artmasın dıyorsa sayac yerıne km kablosunuda sokebılır.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
konuyu açan arkadaştan haber varmı :p utancından eve kapanmış diyorlar modeminde kablosunu kesmiş :mrgreen:

Buradan bana laf atan arkadas karistirmadim, tvs apache.motorumda konjektor arizasi olmustu km ve gittigin hiz dijital ekranda gozukmuyordu tabi ben hemen yaptirdim. Bunu benden duyan arkadasta aynisi yapmis konjektoru cikarmis motoru bir zarari olur mu bilmiyorum ama tvs apache olan denesin km islemiyor diger elektirik aksanlari calisiyor. Bu arada orada kayit tarihim var dün üye olan arkadaslar biraz saygili yorum yapsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar