Konjektör arızası

250 lik motosikletim var akü şarj olmuyor sorun konjektördedir deyip 100 küsür fiyat çıkardılar. şimdi fazla para ödemek istemiyorum motosiklette yeniyim bilgilendirirseniz sevinirim

Moderatör
250 lik motosikletim var akü şarj olmuyor sorun konjektördedir deyip 100 küsür fiyat çıkardılar. şimdi fazla para ödemek istemiyorum motosiklette yeniyim bilgilendirirseniz sevinirim

250'lik ama markası ne? Modeli ne? Konjektörden olduğunu söyleyen ölçtü mü konjektör voltajını? Sen bizi bilgilendir ki biz de seni bilgilendirebilelim :)

dostum zaten anlamıyorsun nasıl tarıf edelım ki ?

eger aklında soru işaretı kaldı ise farklı motorcularada danış hepsi aynı şeyi söylerse sorun ordadır,,,

Kanuni GT 250, akü sürekli bitiyordu şarj etmiyordu bunu söyledikten sonra konjektör arızasıdır dedi motoru incelemedi yani

nette bir araştırma;
http://www.seatclubturkey.com/faydali-bilgiler/35989-konjektor-nedir-arizasi-nasil-tespit-edilir.html

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Kanuni GT 250, akü sürekli bitiyordu şarj etmiyordu bunu söyledikten sonra konjektör arızasıdır dedi motoru incelemedi yani

evet doğru tespit büyük ihtimnalle, zamanında aynı sorunu bende yaşadım 100 küsür fiyatta doğru, değiştirince sorun çözülecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar