- Konu Yazar
iskenderun arzus dan sonra konacık köyü zirvelirinde,eski maden yolu rotamızdı.Ciddi bir tırmanıştan sonra zirveye çıktık. Soğuktu,daha önce yarım bırakmıştık.BU sefer , sonuna kadar gittim,Motorlarımız yamaha xt350 benim emektar,honda titan yücel teköz ve zongshen 200 ayhan encami foto ve videolar var.Önce yanartaşa uğradık gerçekten ilginç sürekli yanıyor.Zaten bölgeye yaklaştığınızda gaz kokusunu alıyorsunuz.Bu arada gençler bize eşlike etti.Tabi kaskalrı olmadığı için uzun uzun nasihat dinlemek zorunda kaldılar.
[/IMG]
bahar gelmiş yurdumun dağların
şelale
ve yanartaş bir benzeride olimpos ta varmış galiba.
c8.jpg[/IMG]
kendim çok romantik buldum lol
sayın encami yağ olan elini temizliyor, küçük bir zincir problemi yaşamıştı.
muhteşem üçlü
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
[/IMG]
mutkaya/DSCN1641_zps0b470039.jpg[/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
bu arada arkadaşlar görüldüğü üzere km saati dağılmış durumdadır,çin malı cross km saati takmakyı düşünüyorum. Oda piyasada yok mesela zongshen zs 200 cross olabilir. Nereden bulabilirim , bilgisi olan varmı,orjinalini zaten bulamayız
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
bu arada arkadaşlar görüldüğü üzere km saati dağılmış durumdadır,çin malı cross km saati takmakyı düşünüyorum. Oda piyasada yok mesela zongshen zs 200 cross olabilir. Nereden bulabilirim , bilgisi olan varmı,orjinalini zaten bulamayız