komtan yeni yılınızı kutlar hayırlara vesile olmasını diler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm MT Ailesinin Yeni Yılı Kutlu Olsun..

Bu Arada Hatay'a İlk Kar Şimdi Yağmaya Başladı...
:cat:

Yeni yılda tüm umutlarınızın gerçek olması dileğiyle.:bounce:
Bütün mt'ye mutlu yıllar...

sağlıklı mutlu bol paralı nice yıllara komtan süper olmuş ya en son düşmesi bitirio

Tüm Camiamızın Yeni Yılını Kutlarım...

2009 Hepimize Hayırlı Uğurlu olsun..
Allah Hepimizi kazalardan belalardan korusun.. Allah hepinize sağlık mutluluk versin..

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis efendi varken sorunmu aranır kendisi baslı basına bir sorun zaten :)
Sen yasına basına agarmıs kıllarına bakmadan koskoca modlar ile dalga gec :p
Tam da guzel imlalar ile edebi bir metin döşemiştim ama sayende enterlamam ile gidip alıntısı bos kalması bir oldu :mrgreen:

lan oglum şuna macam yemedi geydirmeye desene elindekileri sürer piyasaya diye aklına geldi dimi ondan vaz gectin kuzum benim cakma imam seni modlar arkadaŞ avartı ie şiyaset yapıyor uyarayım :queen::queen:

Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

eger komtan'dan buna ses cıkmazsa bende bunun baska bi versiyonunu patlatcam hemde admin mod ve supermodlar olcak :p
bu arada yeni yılımız kutlu olsun :)

lan oglum şuna macam yemedi geydirmeye desene elindekileri sürer piyasaya diye aklına geldi dimi ondan vaz gectin kuzum benim cakma imam seni modlar arkadaŞ avartı ie şiyaset yapıyor uyarayım :queen::queen:

Kurban ol ulen sen benim avatarıma :)
Hiçbişi yapamazsın pacan yemez. Bir sure ortalıkta gorunmedik diye bakıyorum sen fazla havalanmıssın alırım senin havanı soylemedi deme bak :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar