KOMTAN iyiki doğdun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğum günü olan arkadaşlar; sevdiklerinizle beraber nice mutlu huzurlu seneler diliyorum..:rendeer::rendeer:

murat abi ilk defa babocan kelimesini kullanmadığın bir mesajını yakaladımmm...

:queen::queen::queen:

bu arada herkese nice sağlık mutluluk dolu güzel yıllar dilerimmm.....:cat::cat:

Sevgili Komtanım Gürkan kardeşim,
Nice mutlu yıllar senin olsun, sevdiklerinle, motorunla, uzuuuunn ömürler dilerim. Parti verememişiz ama??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komtanım doum günü mübarek olsun :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sayın komutanım doğumgünün kutlu olsun.sevdiklerinle bir ömürboyu sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmen dileğiyle.

birader öle kuru teşekkür yok...isim isim cevap yazmazsan hakkımı helal etmem valla...bu ne uyuşukluk ya...:)

metecim şu forumun en eski üyesiyim, 5 sene olmuş ilk defa forumda doğum günüm kutlanıyor, acemiliğime ver.. Birde bunca yıllık derin üyeyim diye dolaşır durursun ortalarda.. :p

pasta güzelmiş :) bu arada pasta sorulup duruyor bakıyorum, haftasonu fuarda imkanlar elverirde umarım bir pasta keseriz meraklanmayın arkadaşlar :cherry:

Tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :rendeer:

Son düzenleme:
Doğum günün kutlu olsun abi sevdiklerinle nice mutlu seneler geçirmen dileğiyle.

Herkese çok teşekkürler :rendeer:

CANIM YOK ÖYLE YAA hepinize teşekkür ederim falan filan sözünü hatırlatim dedim satıcı:cherry::cherry::queen::queen::pl::pl:::sefereee::fool::::cheeeeer::shake2::::146::::152::
Millet haberınız olsun fuarda komtan pastası olcak

DOSTUM SEVDİKLERİNLE SAGLIK MUTLULUK VE HUZUR DOLU NICE SENELERE...:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar