Komple motor ekipmanı aldım fakat satmak zorundayım hepsi sıfır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 1-2 hafta önce komple ekipman satın aldım, fakat motorum dahil bütün ekipmanlarımı satmak durumundayım çok acil nakit ihtiyacım doğdu. Yepyeni sıfır ürünleri zararına satıyorum. 3 - 4 seferden fazla motor üzerinde giyilmemiş ekipmanlardır, hepsi tertemiz sıfır ayarında. Yazlık yeni ekipman almayı düşünen varsa boşuna tonlarca para vermesin. Hem benim işim görülsün hem sizlerin.

http://www.sahibinden.com/arama?userId=11881046&hasSecureTrade=false

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeşillerden mi anladınız.. çok yakışıyor ninjaya bu yeşiller

photo.jpg

hocam ayak numaranız normalde kaç?
birde pantolon motor pantolonu mu satılık mı? beden ne?

Kaska baktım ama kafam o kadar para etmez benim :cherry: M bedenmiş bile bana XL lazım. 400 liralık bi Nolan alsam işimi görür. LS2 FF351 ile bile kaza yapıp kazadan sorunsuz çıkanlar var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mont güzelmiş nerden bulabiliriz bu tarz montu?

ben satıyorum işte montu benden alabilirsiniz =) 1200 lira mağaza fiyatı. Ben 450 lira istiyorum sıfır etiketi üzerinde, 3 sefer motor üzerinde giyildi onuda sayma =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------

hocam ayak numaranız normalde kaç?
birde pantolon motor pantolonu mu satılık mı? beden ne?

normalde ayak numaram 44 botun numarasıda 44, fakat güzel kavrıyor sıkıyor güzel bir bot. Pantolon motor pantolonu, riderdenim marka onuda 1bucuk hafta önce izmir ergür motordan aldım, 340 TL ye aldım, etiketleri faturası duruyor, onuda size 250 liraya veririm dilerseniz. Bedenini bilmiyorum bakabilirim fakat.

Çok canlı renkler ama tarzım süpersport değil. Yani bana gitmez. Düşünsene cb125 in üzerinde beni bu kıyafetlerle ::arrow::

Forumdan Uzaklaştırıldı
XL benim bedenim ondan soruyorum :)

Icon montlarda XL beden - 56 beden oluyor, L beden 54 beden oluyor. L veya XL dan ziyade tam bedeniniz önemli çünkü farklı markaların bedenleri değişiyor. 56 beden uyuyorsa gri renkli icon mont var aynı marka aynı model, ama illa yeşil renk istiyorsanız bedeninizi öğrenirseniz yardımcı olurum. Olmadı sanalpazardan satış yaparız, beden olmazsa iade edersiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Çok canlı renkler ama tarzım süpersport değil. Yani bana gitmez. Düşünsene cb125 in üzerinde beni bu kıyafetlerle ::arrow::

Bence ekipmanın güzel olması için motorun güzel olmasına gerek yok ki. Motoru güzel olupta ekipman kullanmayan çok kişi var onlara ne demeli :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
KONU GÜNCEL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar