Komik - SINAV

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bir Jinekolog yaptığı işten sıkılmış ve ani bir karla hayatını değiştirmeye karar vermiş.Mesleğini bırakmış ve gazete de gördüğü motor tamirciliği sınavına başvurmuş.

Sınav yapılmış ve sınava girenlerin notları açıklandığında bizim jinekoloğun 100 üzerinden 150 aldığı görülmüş.

Şirketin sahibi sınavı yapan ustayı yanına çağırmış ve bunun nasıl olabileceğin anlamadığını ve durumu anlatmasını istemiş.

Usta da şirket sahibine ' motor yağını değiştirmesini söyledim yaptı daha sonra bujileri değişr dedim onu da yaptı son olarakta hava filtresini değiştir dedim onu da eksizsiz yaptı' demiş.

Şirket sahibi ustaya 'o zaman bu kişinin notu 100 olur sen neden 150 verdin ' demiş.

Usta da 'ama efendim adam bunların hepsini eksoz deliğinden yaptı' demiş.

:D :D

muhahahahahaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nerden buluyosun boyle seyleri Skullhunter yahu :sunny:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
:tongue: Bende kormustum herkez bunu biliyordur diyeee :hello2:

motosiklet hakkinda tek fikra biliyorum, onu da herkes biliyodur. (bu sefer biliyolardir) :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Seda' Alıntı:
motosiklet hakkinda tek fikra biliyorum, onu da herkes biliyodur. (bu sefer biliyolardir) :pr:

anlat anlat anlat :bounce:

o anlatmadan ben gerçek bir olay anlatayım.

mesai arkadaşlarımdan biri iş çıkışı eve gitmek üzere sepetli motoruna atladı.dış kapıdan çıkarken sağını solunu iyi kontrol etmediği için süratini ayarlayamayarak sağa dönecekken karşı şeride geçip gelmekte olan otobüsle karşılaştı.sepetli motor sağa zor döner, hızlıysanız kolay kolay dönmez.dönmekten vazgeçip(otobüsün altında kalacak çünkü) direkt karşıdaki ağaçlıklı araziye daldı.ağacın biri sepetle motor arasına denk geldi.zınk diye duran motordan fırlayan arkadaş tam karşısındaki bahçe duvarına yapıştı.
hemen koşup baktık, birşeyi yok! :cherry: şaşkın bir vaziyette ayağa kalkmış üstünü başını silkelerken bize bakıp sanki her zaman yaptığı birşeymiş gibi "noldu, ne var?" diye sordu.
3 ay bu hikayeyi anlatıp anlatıp güldük ehuheheheee :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
:cherry: :cherry:
Su sepetli motorlarda trafikde gormek nasip olmadi
niye tek tarafa sepet yaparlar ki cift taraf yapsalar daha guzel olur :mrgreen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
jawa' Alıntı:
muhahahaa çift sepet olumu yaa ehuhehehee:)
alla alla niye olmasin ki ? Ne sakincasi var soyle bakkiim :bounce:

1-nasıl dönecek??? :cherry:
2-genişliği kamyondan fazla olunca nerede gidecek? :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Soyle uc mes kisilik motorlar ile aynı mantık degilmi ya hem yanında adam tasıycan madem arabayla gitsin motor gibi her yerden gecemedikten sonra :)) :cherry:

street1.jpg

evet saginda sepet olsun solundada sepet olsun hatta arkasindada bi sepet olsun onu ceksin :tongue: romork mu bu? :cherry:

bu arada fikrayi anlatayim madem,

Motorcunun biri yolda giderken bi kusa carpmis. Hayvansever de bi arkadasimiz oldugu icin durmus kusun durumuna bakmak, elinden gelirse yardim etmek icin.Kus olmemis ama bayilmis. Motorcu almis bunu eve goturmus. Kafese koymus ve yaninada ekmek ve su birakmis. Kus kendine gelmis, etrafa bakinmis. Su, ekmek ve demir parmakliklar...
"Tuh, demis, demek ki carptigimiz motorcuyu oldurduk" :sunny:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
aaa ben bunu biliyorduum :king: saka saka super dii :cherry:

hata bende. "Motorcunun biri,... bak biliyosan annatmiyim, yolda gidiyomus, .... bak biliyosan annatmiyim" diye baslamam gerekiyodu :king:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
:sunny:

türkiye haricinde her yerde alına bilir bu motor türkiyede bune vercegin vergiyi düşünemiyom :pr:

iki fıkrada çok güzeldi arkadaşlar teşekkürler :mrgreen:

istanbul2024, UKYO, :queen:
arkadaslar yorumlarınız iyide birde msj tarihine bakınız...!!!( 2.5 sene kadar once yazılmıs bu msj) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar