Komik mi duruyor?

Yumusaklardan degil sert plastiklerden bahsediyorum ama onlarda darbeyi yumusatır bence.

bu montun tek kötü yanı var...benim gibileri olduğundan daha yakışıklı kalıplı gösterip kompleksli yapabiliyor...:pl::joker::queen:

mükemmel olmuş,durmak yok yola böyle devam...:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam korumalı botta çok önemli spor ayakkabı ile motosiklete bindiğimde kendimi sanki çıplak yalınayakla motosiklet sürüyormuş gibi hissediyorum oyüzden sadece mont elviden kaskla iş bitmiyor.geçmiş olsun birader ilk göz ağrım mondial 150 mash bende senin gibi hissediyordum ful koruma ekipmanları takıyordum mashı kullanırken senin duygularını bende paylaşıyorum ama zamanla onada alışıyorsun.

Geri kalanlarıda tamamlıyacağım para buldukça bot ve pantalonu

Ben de keşke komik duran revit'ten alabilseydim :queen: paran anca venom'a yetti
Şaka bi yana önemli olan montun işe yaraması. Ben de arada dizlik takarken arkadaşlardan " yarışa mı gidiyosun " gibi laflar duyuyordum,artık umursamıyorum gülüp geçiyorumm:mrgreen:

Her ne şart altında olursa olsun korumalıklarınızı giymekten çekinmeyin. Blogumu okursanız görürsünüz motorumdan pahalı aksesuarım var.

http://bilmeyenadam.wordpress.com/2012/12/22/amarikadan-bavul-var/

http://bilmeyenadam.wordpress.com/2012/08/19/motorsiklet-ve-ekipman-alimi-oncesi-arastirma/

http://bilmeyenadam.wordpress.com/2012/12/08/motorda-guvenli-surus-korumaliklar-ve-kaza-konulari/

Hocam 10 10 10 süper karizmatik olmuşsun :) Ayrıca da motor-daş'ız biliyorsun, ekstra yıldız vereyim oradan... Ha bir de Bursa'yı çok severim ikinci memleketim oradan da ekstra yıldız, 10 numara 5 yıldız...

Param olsun ilk iş ben de bu monttan alacağım, ben prohel montla geziyorum o da çok karizma yalnız. Kask + mont + eldiven çıkıyorum hep. Bu arada bu selam işi nasıl oluyor motorlar arasında, belli bir formatı var mı yoksa kafa eğme, el etme gibi rastgele bir hareket mi? Ben bir kaç kez yapayım dedim birşeyler, adamlar mal mal bana baktı :)

aynı montun mavisini aldım 4200 liralık motor için yazlık-kışlık 2 monta 800 lira verdim, 1 kask aldım 1 tane daha almayı düşünüyorum ilk fırsatta, dizlik, eldiven kullanıyorum zaman zaman bazı salakların dalga geçmesi mümkün "abieaaa 150 cc motor ne gerek var bunlara?" diyorlar...ortalama 70-90 km sürat yapıyorum çok gerekmedikçe üzerine çıkmıyorum.. bu hız sınırında bile yapılacak kaza ölümcül...ha bu ekipman beni hayatta tutar mı % 100 emin değilim ama elimden gelen her türlü önlemi alıyorum açıkçası itin-uğursuzun dalga geçmesi umurumda değil 1300 km dir motor kullanıyorum 6 kez düşmüşüm:) 2-3 tanesinde diz-dirsek ve ellerimi korumalar kurtardı diyebilirim...fırsatını bulduğumda daha iyi korumalar almayı düşünüyorum

Tabiki koruması herşeyden öenmli görüntü çokta umrumda değil ama sormak istedim açıkçası . Bankerbilo ben selam verirken elimle veriyorum ve kafamı hareket ettirince karşıdakide aynı şekildde cevap veriyor genelde

Süpersin dostum.. Başka hiçbir mahlukatın senin hakkındaki düşünceleri, senin için kendi canından değerli olmamalıdır.. Doğru yoldasın hocam aynen devam..

Kendime gülüyorum ben şu sıralar çünkü korumalı montum yok :) Allah'a emanet gidiyoruz üzerimizde bişeylerle.

Sen benle tanıştıktan sonra çok ciddi biri olduğuna karar verirsin :p , Benim kask da diken var. Bakan bir daha bakıyor.
Önemli olan seni koruması ve ne kadar doğru karar verdiğini kendin açıklamışsın. Selam veren sayısı artmış
Gezilerimizde 100 lerce motorluyla kaşılaşıyoruz. Grup halinde giderken sadece full koruması olanlara selam veriyoruz.
Teker yapan, ara gaz veren, kaskı kolda taşıyan adama bakmıyoruz bile, transit geçiyoruz. :cat:

Daha dün sıkışmış trafikte beklerken, yanımda duran beyaz bir ticari sınıf araç (kangoo tarzı olanlardan) içinde de 3 kişi yaklaşık 30-40 yaş aralığında.
Ön yolcu koltuğundaki abi camdan kafasını çıkartarak tebriklerini sundu bana. Üstelik o anda aramızda 1 araçlık bir boşluk da vardı.
Valla bravo herşeyi giyip kuşanmışsın. Nasıl bişey giymeden geziyorlar, nasıl kask takmıyorlar anlamıyorum gibisinden konuştu.:)
Tabi bende de mont-dizlik-eldiven-kask vardı.

Kask takmayan adama tek bir sorum var:
Hiç 80-90 km hızla giderken ufacık bir sineğin yada arının, yada uçabilen herhangi bir haşerenin yüzüne nasıl çarpabileceğini düşündün mü?
Benim kaskım takılı vizörüm kapalı olmasına rağmen bu gibi şeyleri yaşadğımda (ki en az 10 kez olmuştur) irkiliyorum. Çoğu zaman çarpmasına birkaç milisaniye kalaya kadar göremiyorsunuz bile. Birden çaatt diye yüksek bir sesle birlikte o haşere patlıyor vizörde yada kaskın bir yerinde.
Ya gözüne gelse kardeş?

İlk scooter kullandığım dönemlerde cahilllikten nazi kasklardan takardım, bir gün şehirlerarası yolda gözüme mucur attı önümdeki kamyon, gözümü açmak ne mümkün, birinin acısından diğeri de kapandı, gözümün beyaz tabakası şişti, doktor pelte olmuş dedi : (( kör olduğumu zannetmiştim.. binlerce şükür kalıcı bir sıkıntı olmadı, daha kötüsü de olabilirdi,

kıyafetler konusuna gelince yakışsada yakışmasada giymek mecburi, hayati.. Ama kanımca şık durduğu için bakıyorlardır : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar