Komik mi duruyor?

Size birşey danışmak istedim ,

Mondial 150 mash scooter ım var. Ve bir kaza geçirmiştim korumalarım yoktu sadece kaskım vardı . Allah a şükür kaskım görevini yaptı fakat vücudumda kalıcı izler kaldı. Bende gidip korumalı mont ve eldiven aldım ( En çok zara gören ellerim ve kollarımdı çünkü)

Montum resimdekinin aynısıdır ;

Eldivenim ;

Danışmak istediğim yolda giderken birçok kişi dönüp bakıyor ;

2.800 liralık motorda bu ekipmanları kullandığım için KOMİK Mİ duruyor , ondanda mı bakıyorlar (arkadaşım dikkat çektiğimi ve güzel durduğunu söyledi)
Yoksa dikkat çekici buldukları için mi bakıyor ?

Açıkçası merak ediyorum , sizdede aynı sorun varmıdır diye?

Birde eklemek istediğim Korumaları almadan önce selam verdiğim motorculardan %20 sinden selam alıyor isem , korumaları aldıktan sonra bu sayı %80 lere çıktı .

SON olarak , Tekrar hatırlatıyım sadece kask belki hayatınızı kurtarabilir fakat korumalarda hayatınızın geri kalanını daha iyi bir şekilde geçirmenizi sağlayacaktır !!!!

Motorumun üzerindeyken ki resimlerimi bu akşam veya yarın atarım o zaman daha net karar veririsiniz nasıl durduğunu .

Teşekkür ederim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
evet resim olmadan bişey söylememek lazım ama koruma kıyafetlerinizle birlikte diğer motorcular "bak bu adam kendini koruyor" gibisinden bakıyorlardır ama diğer insanları bilemem

henüz çok yeni bir motor kullanıcısı olarak ben de tam koruma kullanıyorum. pcx'im var ve şimdiye kadar olumsuz bir geri dönüş olmadı korumalarımla ilgili. açıkcası çok da umrumda değil bunu komik bulanlar. selam verme olayında benimde kendiliğinden gelişen bir tavrım var. nedense korumasız kullananlara selam vermek geçmiyor içimden. koruma kullanan herkese selam vermeye çalışıyorum. zaten dikkat edersen sana uzaylıymış gibi bakanlar genelde kask bile takmayan tiplerdir. işine gücüne bak; milleti takma kafana bence :)

amaannn kafana taktığın şeye bak bırak millet nasıl düşünürse düşünsün kaza yaptığında millet yine bakar önemli olan senin kazayı nasıl atlattığın.Korumalara devam.

F54

bilinçli kullanıcılar apachelere selam vermez sende bilinç kullanıcı olma yolunda ilerlediğin için sana da selam verirler bu normal yani:)
ayrıca mont ve eldiven 10 numara:cat:

Orası öyle tabiki nasıl bakarlarsa baksınlar hiçbir zaman korumayı bırakmam fakat ne düşündüklerini merak ediyorum açıkçası ...

Emınım yaralarından daha cok yakısıyordur . Oyle ıse sorun yok .
Sanırım bazılarını kıyafetınle dovuyosun yolda :)

tabiki yakışıp yakışmaması çokta önemli değil , kaza atlatınca daha da anlıyor bunu insan zaten ..

tuc

Zaten motosiklet kullanmayan biri korumalı birini görünce bilinçsiz biriyse eğer bu da neymiş der kıs kıs güler onları takmamak gerek. Apaçi diye tabir ettiklerimizde ağbii naptinn yea biz onlara vereceğimiz parayla yeni motor alır alt takımıda değiştirtirirdik derler.Bilinçli motosiklet sürücüsü ise helal olsun adama kendini düşünüyor kaliteli ekipman almış der motorunuz her ne ise (en azından ben öyle diyorum) olay budur bence.

Zaten motosiklet kullanmayan biri korumalı birini görünce bilinçsiz biriyse eğer bu da neymiş der kıs kıs güler onları takmamak gerek. Apaçi diye tabir ettiklerimizde ağbii naptinn yea biz onlara vereceğimiz parayla yeni motor alır alt takımıda değiştirtirirdik derler.Bilinçli motosiklet sürücüsü ise helal olsun adama kendini düşünüyor kaliteli ekipman almış der motorunuz her ne ise (en azından ben öyle diyorum) olay budur bence.

Bu yüzden olacakki selam alma oranım arttık:) Özellikle büyük cc motor kullananlardan .

Vala kardeşim helal sana millet bence seni artik cakal, apaci filan olarak görmedigi için selamı artmıştır keşke herkes böyle olsa..

Komik durduğunu düşünüyorsan daha ucuz ekipmanlarla değişebiliriz :p

Bende bu montun Hudson olanından var.
Hangisi Komik Sence?

561112_10151055101204840_721827920_n.jpg

316361_10151568844764840_1243198888_n.jpg

Motosikleti
SuZan
bende çin malı scooterimde robocop gibi geziyordum. hiçte komik durmuyordum arkadasım.. Allah korusun taziye bölümünde kaza fotoraflarında yakışıklı durmandansa yolda komik durmanı dilerim..
mqbcq.jpg
[/url][/IMG]

Cevabı vermişssin zaten bunlar olmadan kalıcı izler bırakmış kaza. Palyaço kıyafeti daha çok korur deseler onu bile giyerim kime ne :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar