Kollarım kısa kalır mı?

Arkadaşlar merhaba. Genellikle insanlar ayaklarım yetişir mi diye başlık açtığını fark ettim. Benim sorum birazcık farklı. Boyum 1.62.. SuperSport motosikletlere merakım var ve boyumun açıkçası yetmeyeceğini düşündüm. Özel yapım bir ayakkabı aldım. 6 cm birden uzatıyor. Direk bacak boyum uzayacağından ayaklarım yere değer diye düşündüm ama kollarım kısa kalır mı diye de bir sorun takıldı aklıma. Motorun üstüne çok mu yatmam gerekecek? Henüz gidip denemedim. Önce bilgi almak istedim.

garip bir durum, ama denemen lazım illaki zorlayacaktır ama alışırsın diyede düşünüyorum.

racingleri kısa boylularında kullanabilmesi için kısaltma kitleri var diye biliyorum ama sıkı viraja girmeye kalkarsan motor çok alçalacağı için sakal diye tabir edilen grenaj yere sürtebilir.

eğer hastalık vs.yoksa insan vücudunda 1,618 denen altın oran vardır buradan yola çıkarak boyun 162 ise kollarını tam açtığındada 2 omuz arasıda dahil kollarında 162 gelir yada boşver şimdi buradan ne desek boş sen git bir bayiye otur üstlerine zaten hissedersin.

dediğim gibi ayakların yere deymesse fazla kafana takma alçaltma kitleri var onları araştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar