Köfteci koordinatları

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ekle benide konvoya Tommy ;)

Benim motorun haberi geldi servisten, bütün parçalar gelmiş, montaja başlamış, 3-4 güne biter dedi. Bu haftasonu seçim var zaten ama sonraki cumartesi gidip teslim alırım umarım. Servis bana uzak olunca gidip bakamıyorum da ne durumda diye ama yetkili servis ne de olsa emin ellerdedir herhalde.

Benim motorun haberi geldi servisten, bütün parçalar gelmiş, montaja başlamış, 3-4 güne biter dedi. Bu haftasonu seçim var zaten ama sonraki cumartesi gidip teslim alırım umarım. Servis bana uzak olunca gidip bakamıyorum da ne durumda diye ama yetkili servis ne de olsa emin ellerdedir herhalde.

Haydi bakalım motor çıksında şu Uçmakdere'ye Motosiklet.net çıkarması yapalım ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uçmakdere'ye konvoy yapacağız gibi duruyor ki en korktuğum şey.

sakin gideriz, peşinizde scooter olacak, çok yardırmazsınız artık beni aynadan kaybetmemek için. :)

Helgayı bu hafta iyice parmakladım :D yağları değiştim , orj difransiyel rulmanı buldum değiştim kaymak gibi oldu , marş motoru geçenlerde enayilik yapmıştı dişlisini revizyon ettim burçlarını özel malzemeden yaptırdım , motoru hiç kullanamadım kusura bakmayın Uçmakdere'de uçarım ben :D

Son düzenleme:
Motosikleti
Helgayı bu hafta iyice parmakladım :D yağları değiştim , orj difransiyel rulmanı buldum değiştim kaymak gibi oldu , marş motoru geçenlerde enayilik yapmıştı dişlisini revizyon ettim burçlarını özel malzemeden yaptırdım , motoru hiç kullanamadım kusura bakmayın Uçmakdere'de uçarım ben :D

Yine de dikkatli uç. :)

Valla topluca sürüş ne iyi olur.Geçerken beni de alın numaram kayıtlı sayın tommygun abim,bir gün önceden haber veriniz geliyozz diye :queen:

Son düzenleme:

C++

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden hep kofte ya ?

Kuzu sis,cop sis,kaburga dolmasi,tava falan neden yemiyonuz ya..,biraz da bunlari yazin :p

Acik soyliyim,disarda kofte kiymasina bence herseyi koyuyolar..hele bundan sonra off off.ama yukardakilerde hile olmaz,olamazzz.bence :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neden hep kofte ya ?

Kuzu sis,cop sis,kaburga dolmasi,tava falan neden yemiyonuz ya..,biraz da bunlari yazin :p

Acik soyliyim,disarda kofte kiymasina bence herseyi koyuyolar..hele bundan sonra off off.ama yukardakilerde hile olmaz,olamazzz.bence :)

Çöp şiş için de ben gidiyorum ama sevdiğim mekanlar çok uzakta. Millete "benimle Aydın'a gel" diyemiyorum. Aydın Ortaklar çöp şişi hariç aynı lezzette güzel yerleri öğrenmek isterim. Köftenin güzelliği her yerde olması ve çok kazma bir restorana denk gelmedikçe her yerde lezzetli olması.

Motosikleti
Neden hep kofte ya ?

Trakya'da çok güzle köfteciler var, yakınımızda bunlar var diye köfteciye gidiyoruz.
Yoksa kuzu şiş, kaburga dolması tava falan olsa tabi ki gideriz.
Mesela baharda trakya'da oğlak çevirme meşhurdur ama zamanı kaçtı gidemedim. Her zaman mevsimi olmayan en çok köfteci var bu yollarda.
Keşan tarafında satır et de meşhur oralara da gitmek lazım, Edirne'ye gidip tava ciğeri yemek de lazım ama Kaan ciğer sevmiyor.
Bana kalsa balıkesir taraflarında kokoreç çok iyiymiş diye duydum, kokoreç yemeye gideyip oralara derim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Valla hanım Bodrum'a gitsin ben yeşil sigortayı basarım, haftasonları komşuya geçer souvlaki, gyros ve bilimum deniz mahsulleri işine girerim. Her seferinde de 1l sert içki + ne kadar alabiliyorsam şarap kapar katma değeri artırırım. O kadar V Strom aldık, biraz kilometre yapsın...

C++

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla hanım Bodrum'a gitsin ben yeşil sigortayı basarım, haftasonları komşuya geçer souvlaki, gyros ve bilimum deniz mahsulleri işine girerim. Her seferinde de 1l sert içki + ne kadar alabiliyorsam şarap kapar katma değeri artırırım. O kadar V Strom aldık, biraz kilometre yapsın...

Cyan,siz buna mi gidiyosunuz ? Ahmetbey de birsuru kofteci var ama en populer bu.

https://g.co/kgs/YsbXnN

Yarin gidecem yarim kilo kofte yicem.ekmeksiz.

Bazi yorumlar can sikici :/ ne yapsam acaba

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cyan,siz buna mi gidiyosunuz ? Ahmetbey de birsuru kofteci var ama en populer bu.

https://g.co/kgs/YsbXnN

Yarin gidecem yarim kilo kofte yicem.ekmeksiz.

Bazi yorumlar can sikici :/ ne yapsam acaba

Doğrudur, Tommy teyit etmiş zaten. Buna sadece bir kere gitmek kısmet oldu. Köftesi acısı güzeldi.

LGS bitti pazar günü hanımda kuzenlerinle buluşuyor.Yokmu hafta sonu pazar günü köfteci rotası.

Motosikleti

Yeşil sigortayı basınca burayı da bir düşün: https://goo.gl/maps/q8nqaZJmhbdwXMrW6
Bir çok arkadaşım gidip memnun kalmış lezzetinden, geçen haftasonu kuzenime de önerdim, o gitmişken akşam yemeğini orada yemiş, çok güzel hem de fiyatları uygundu diyor.

Benim hanım da yazın memlekete giderse yeşil sigorta mevzusuna beraber girebiliriz belki.
15 günlük yeşil sigorta yaptırsam br haftasonu bulgaristan bir haftasonu yunanistan yapabiliriz belki.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

LGS bitti pazar günü hanımda kuzenlerinle buluşuyor.Yokmu hafta sonu pazar günü köfteci rotası.

Haziran sonuna kadar ev halkı ile gezicem, okullar kapanıp da hanım çocuklarla memlekete gidince gelsin köfte rotaları, gelsin Cyan ile yunanistan ya da Bulgaristan rotaları. :)

Mevcut vize varsa iyide şu an vize almak bayaaa zorlaştı diyorlar.%95 geri dönüyormuş başvurular.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar