Kocaeli SuperSport kullanıcilari 29 Temmuz 07 de bulusuyor

SS kullanicilarin Kocaelinde yukselen bir grafik izledigini gordum ve bulusup tanismamiz ardindanda gaz acmamiz gerektigini dusundum.29 Temmuz Pazar gunu i$i olmayan arkadaslar Outlet Center bankamatiklerin orda saat 13:30 da bulusalim,30dk cafede oturup ardindan grup surusuyle kararlastirilan istikamete gaz acalim.Bu bulusmadaki amac Kocaeli SS cilerini bir cati altinda toplamak ve kisilerin birbirleriyle irtibat halinde olmasini saglamak.Malum yakinda Korfez Pistinde cogunlugu istanbullu SS cilerinde katilimiyla bir pist organizasyon olacak.Bu olaydan once il ici SS cilerle tanismak cok iyi olur.:cat:

ben geirim ama gaz açamam abi:mrgreen:malum benim makina o yapıya sahip değil arkadan dumanınızı koklarız işte:)bu arada hoşgeldin abi:rendeer:

ümmet abi cuma akşamları izmitte eski gölcük yolu üzeri M&I cafede toplanıyoruz. bekleriz buralardaysan. viper22 de o buluşmaya geliyor ama bu ayrı anlıyacağın gazcı arıyor serdar abi.

GKN

izmit md cuma akşamları kaç gibi orda oluyosunuz
bu hafta deilde önümüzdeki cuma izmitte olucm gerekirse akşama kallırım katılırım aranıza :cat:

aga miLLet kesin bişi sölesin ! Benm motor bir ÇiN Li :) 100 zor yapıyoo :) size nası yetişcessssss :mrgreen:

izmit grubu alinmayin yaw hemen,cuma gunu takilioz ya hepberaber bide racing grubu var mi bakalim dedik cumaki bulusmada demediinizi birakmadiniz:)sizden gizli biseyde yapilmior canim...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar