Kocaeli racing viraj-Gazlama

Piste gidin gençlik. Böyle çürütmeyin yollarda kendinizi. Ayrıca piste gidince bu paylaşımın ne kadar komik olduğunu göreceksin :) Gerçekten ortada gazlama filan yok :bestmt:

https://www.youtube.com/user/hfu600rr/videos

Bak linkteki adam vefat etti. Kapak fotosunda yol koşullarında nasıl gittiğini görebilirsin. Değmez :cat:

Gaz vermeyin, viraj nerde bilmemne diye ... bırakın öyle sansınlar daha güvenli :p

Yanılmıyorsam karamürselden gölcüğe gelen sahil yolu burası. Tehlikeli bir yol. Her an önünüze düşük hızda giden bir araç çıkabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asfalt Ağlamış gerçekten, devamını heyecanla bekliyoruz :queen:

ben bu motorların bukkadar yatabildiklerini bilmiyordum. Gözlerim fal taşı gibi oldu :bounce:

Dalga geçmeyin :D evet başlık abartılı ama o gün gerçekten gazlama oldu ... çektiğim yerde viraj yok tam yani onun biraz ilersinde keskin viraj olduğu için yatıramıyoruz orda....
Yani başlık abartılı...
O günü bilen bildiği için ben gazlama yazdım ama videoda gazlamada yok virajda haklısınız...
Yani kocaeli racing gurubu için çekmiştim onu..
Ayrıca o günki toplantıdada o konuşuldu kesinlikle sokakta gazlamanın ne kadar tehlikeli olduğu ve bir pist gerektiğine değinildi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
00:14 de ki abimizin ördek duruşu <3

Gazlama yok. Farketmez... Sağlam haşlama olacak gibi. Ben yerimi kaptım :)

Kulaklık takiliydi slider seslerinden kulağım çınladı . Tekeriniz düz bassin gerçi video'da hepinizin ki düz basıyor ama olsun .

Yaw ne zaman İzmit- Karamürsel-Gölcük hattında hızlı motor görsem içim cız ediyor. Felaket tellallığı da yapmak istemiyorum ama bu güzergehta hız yapmak resmen ölüme davet. Bırakın normal hızda gitmeyi ekstra yavaş ve dikkatli gitmeniz gereken bir trafik düzeni var orada.

Hiç olmadık yerde trafik ışıkları, dümdüz giden yolda ortadaki göbekler nedeniyle saçma sapan ve oldukça sert yol kıvrımları, ağır vasıtalar, zart zurt şerit değiştiren minibüsler, gazcı motor ve araba tayfa, kendiden bi haber ana yola atlayan yayalar ve daha neler neler...

Ben her arabayla geçişimde huzursuz oluyorum, millet bu tehlikeleri bile bile gazlamaya çıkıyor.

En azından ş.içi trafiğinden çıkıp yeni otobana çıkın dicem ama orada da top speed yaparken ölüyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar