[Kocaeli - MT]

fernando hoşgeldin dostum. motoru satıyorum yenisini şimdilik almayı düşünmüyorum bakalım kısmet zaten sezon ölü satılmazsa bahara doğru bakarız.

Selamlar ben ve arkadaşlarım vakıt buldukca arazide gazlıyoruz genelde orman ve dağ bölgelerinde :) Toplantı olursa vaktim oldugu sürece katılmak isterim.

Bu fotografda gecen hafta arazidem dönerken çeşme basında nasılda susamışım:)

fernando hoşgeldin dostum. motoru satıyorum yenisini şimdilik almayı düşünmüyorum bakalım kısmet zaten sezon ölü satılmazsa bahara doğru bakarız.
yaa sen şuna elimde patladı desene:p:mrgreen:satamadın işte seneye yaza sen yine onunlasın boşa hayal kurma:queen:

çin malı ReMZi mi bu elde patlasın hey Allah'ım
benim remziyi ne doktorlar ne mühendisler istedide ben vermedim:queen::queen:hem ben motorumdan memnunum len imzana bile reklam vermişsin yuhhh artık:mrgreen:satamıyom desene şuna hadi hadi yaza sen yine motorunla birliktesin:p:cherry::cherry:moruk canlı 4000 ytl vereyim ne dersin:queen::queen:

slm arkadaşlar.
yaz günlerinden hatırladınızmı?
zxr-6r vardı.
sattım motoru ama alcam ve en kısa zamanda yanınızdayım.
nasip olursa 1 aya kadar 2004-2005 bi 600RR alcam.
bu motor hakkında olumsuz bilgileri olan varsa paylaşsın sevinirim.
ilk defa hondaya bincem yanlış yapmayayım.

bu arada erhan motor çok güsel olmuş. güle güle kullan.
senden aldığım zx6r yi yine izmite sattım. yabancıya gitmedi gözün arkada kalmasın.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar.
yaz günlerinden hatırladınızmı?
zxr-6r vardı.
sattım motoru ama alcam ve en kısa zamanda yanınızdayım.
nasip olursa 1 aya kadar 2004-2005 bi 600RR alcam.
bu motor hakkında olumsuz bilgileri olan varsa paylaşsın sevinirim.
ilk defa hondaya bincem yanlış yapmayayım.

bu arada erhan motor çok güsel olmuş. güle güle kullan.
senden aldığım zx6r yi yine izmite sattım. yabancıya gitmedi gözün arkada kalmasın.
hoşgeldin nerelerdeydin yaww hatırlamaz olurmuyuz enson d dere gezisinde sen yuvacık tarafına saptın gittin o gün bugündür yoksun bea:queen:ii hadi hayırlı olsun şimdiden görüşelim ok:bounce:

ya sorma megadeth motoru sattım, onra iş güç (ha bu arada ehliyetide aldık ama motor gitti) ama sizleri hem buradan takip ettim. biliyosunki o sele ye kıçımız değince vazgeçilmiyo motordan. kısmetse önümüzdeki aylarda alcam motor. modelde yükseltcem bu sebeple.

arkadaşlar 2003-2004 600RR almayı düşünüyorum. ne dersiniz biraz yardım aliim sizlerden

yada 2004 zx6R 636 var bitane buldum .
söleyin bakiim: 600RR mı 636 mı ???

Son düzenleme:
Bıraz daha yenı model al 2005 yada ustu bır makına daha temız olabılır.Bana sorucak olursan 2006 kasa zx-636r derım

almışken yeni olsun zx6R 636 derim dostum bu arada yarın bi havalar nasıl bi planı olan varmı yaw hava iyi olursa bişiler yapak:D:D

tşk ederim arkadaşlar.bayramdan sonraki hafta 600f imi alıyorum hayırlısıysa.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle,ii bakın kendinize...

Nerelerde geziyosunuz arkadaşlar, ben İzmit'te hiç toplu dolaşan motor grubu görmedim daha :)

2008

MT Kocaeli ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.

selamlar
Özer

Tüm MT KOCAELİ ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======

Yeni yıl dıleklerını ıleten bütün arkadaşlara teşekkürler sizlerinde yeni yılı saglık,mutluluk ve dünyada barış getirmesını dılerım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar