ilahi abi yaa sen adamı öldürürsün:mrgreen::mrgreen:yaf bu hafta çok kalabalıktık 3 kişiydik abi![]()
M&ı damı buluştnuz. ben o saatte marinada idim kimse gelmez diye uğramadım. keşke gelseymşim
ilahi abi yaa sen adamı öldürürsün:mrgreen::mrgreen:yaf bu hafta çok kalabalıktık 3 kişiydik abi![]()
ah be abicim gelseydin yaa bizde adam arıyoruzM&ı damı buluştnuz. ben o saatte marinada idim kimse gelmez diye uğramadım. keşke gelseymşimr:
ale:
yaff arkadaşım sen gelsene m&ı cafeye orada toplanıyoruz bu cuma günü hem tanışmış oluruzaLoooooooooooooooMiLLeT
SoNuNDa Kötü de OLSa bi motr aldım
Ne zaman tanısıyoruz hazır karamürsel deyken
![]()
riçy ben biraz geç kalabilirim ama kesin gelecem oradayım ok bu arada erdi nereden aklına geldi yaa:mrgreen:gıcık oluyorum allahın topu..yarın akşam M&I'a gelmeyen erdinin manitası olsun![]()
bebiş dogdu sonunda,vala cok guzel bi duygu,babalik yapioz artikyine gelemedim yineeeeeer:
r:
r:
r:
r:
r:
ama bidahaki sefere kesin gelecem
viper bu arada çocuk doğdumu nasıl sağlığı umarım çooook iyidir doğdu ise gözünüz aydın.
green black yarın carrefour a gel istersen ok bu saferde gelemdim felan deme bari yarın saat 1 de carrefourda olyine gelemedim yineeeeeer:
r:
r:
r:
r:
r:
ama bidahaki sefere kesin gelecem
viper bu arada çocuk doğdumu nasıl sağlığı umarım çooook iyidir doğdu ise gözünüz aydın.
vardı dostum sen neredeydin yahu gelseydin yaa..Bugün pazar.. Buluşma war mıydı acaba ? ? ?