[Kocaeli - MT]

abijim emanet makine dandikmis ben napiim:) (samsung digimax s500),sirf bu yuzden net ceken 7mp lik bi makine alacagim.
yinede güzel çıkmış dostum eline sağlık saol şifre olayını hallettin herhalde gelemeyen arkadaşlar güzel bi muhabbeti kaçırdı gırgır şamata iyiydi bea arada bi böyle toplanalım arkadaşlar dahada kalabalık olursak süpper olacak ganımca:p

beyler kerpeye gidelim haftaya kumda guneslenip deniz yapalim

:queen::queen: ben burdayim.

slm arkadaşlar
ben yokken buluşmuşsunuz
iyiki şehir dışına çıktım 2-3 günlük aşk olsun.

bu akşamki buluşma iyidi eylendim valla yine gır gır şamata daha kalabalık olalım arkadaşlar:)

arkadaşlarr unuttunuzz beni yaaa:pale:bu aralar çok yoğun çalışıorumm ama en kısa zamanda görüşelişmm

resimler güzel çıkmış işlerimin yoğunluğu nedeni ile pek takılamadım ama az kaldı rahatlıyorum gezilerde bende varım

hemşerilerim önümüzdeki cuma m&ı cafede toplantı war md grubuda orada olacak bizdende katılım çok olsun kasıp kavurak ortalığı:phafta sonu gezi planı varmış bak demedi demeyin m&ı cafeden özdileğe kaçabiliriz haberiniz olaa hade öptüm hepinizi:mrgreen:Nude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay.scr

cuma günü şehir dışına çıkmalıyım. galiba gelemicem. ama bol bol resim çekin en azından bakarız.:salut::salut::pr:

richy dostum..pazar gunu musaıtmısın akcokocaya gıdelım mı???tabi bende işleri ayarlarsam:)

lubiyama54 abi pazar günü icin bir kac netleşmemiş planım var duruma göre haberleşeriz.

tamam richy ben sana pazar haber verırım gidersem..gelırsın burdan beraber gıderiz.yınede haberlesrız

dblack hakemlik,iş tam gaz gidion,biraz rahatla toplantilara gezilere gel.bekliozzz.

babalar cuma akşamı 19:00 dan sonra eski gölcük yolu üzeri vinsan kampüsü yanı M&I cafede görüşelim

arkadaşlar dünki toplantı çok güseldii..gelen herkese teşekkürler arayı soğutmayalım bencee...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar